Annonce
To af Visselulles tre sommelier. Det er nyansatte Dagmar Paul og indehaver Kristian Lykke-Krogh. Foto: Jens Eilertsen
Ugeavisen Sønderborg

Visselulle i selskab med to- og trestjernede Michelin-restauranter: Ejer er pavestolt

Visselulles er med køkken, gang og toilet ikke en gang 80 kvadratmeter. Alligevel har vinbaren ansat sin tredje sommelier, og der kigge nu spændt mod Restaurant Trio i København, hvor Star Vine List 23. oktober kårer landets bedste udskænkningssteder. Visselulle er nomineret til to priser.
Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Alzheimerforeningen samler ind i Sønderborg

Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Møntsamlere indbyder til klubaften

Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Dem sagde vi farvel til

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Stort efterårs-loppemarked på Kær Halvø

Ugeavisen Sønderborg

Foredrag med Hans Weber

Ugeavisen Sønderborg

Dem sagde vi farvel til

Endelig lykkedes det: Nu kan Fabian, Christian og de andre også spille floorball i Sønderborg

Ugeavisen Sønderborg

Bubber og Sukkerschok-Malene præsenterer cirkus i Sønderborg

Ugeavisen Sønderborg

Paluch og Momme til Sønderborg

Ugeavisen Sønderborg

Falchen igen på vingerne i nyt musikalsk set-up

Tandklinik åbnedeLisbeths fødselsdag for 80 år siden: Sønnen Lars er blot anden generation i morfars livsværk

30.000 kroner i spil i stor skate-konkurrence i Sønderborg med landskamp på vej

Har du også set dem? Nye kameraerp-pladser har en særlig funktion

Byens Bedste-nomineret butik lukker efter fire år: - Jeg savner kollegaer

Annonce