Annonce
Elever fra 10. klasse på STUK har været en uge i Hvidovre og producere kortfilmen "Hvor fuck er Nadja", som de har arbejdet på siden skolestart. Foto: Laura Nielsen/Nicolai Friis Schmidt.
Ugeavisen Tønder

Action: Elever fra STUK stod foran og bag kameraet

Elever fra 10. klasse på STUK har lavet deres helt egen kortfilm. I sidste uge var de på filmlejr på Station Next, hvor filmen blev indspillet og klippet på et rigtig filmset.
Annonce
  • Elever fra 10. klasse på STUK har været en uge i Hvidovre og producere kortfilmen "Hvor fuck er Nadja", som de har arbejdet på siden skolestart. Foto: Laura Nielsen/Nicolai Friis Schmidt.
  • En del scener er skudt udendørs. Heldigvis viste efterårsvejret sig fra dets mildere side, så scenerne nemt kunne komme i kassen. Foto: Laura Nielsen/Nicolai Friis Schmidt.
  • Filmen er en thriller på cirka 10 minutter, der har fået titlen "Hvor fuck er Nadja". Foto: Laura Nielsen/Nicolai Friis Schmidt.
  • Eleverne har alle haft deres egen funktion på filmen fra lydmand til instruktør eller klipper. Foto: Laura Nielsen/Nicolai Friis Schmidt.
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Tønder

Prisuddeling for campingpladser: Sådan gik det de lokale finalister

Ugeavisen Tønder

Lokalt samlingspunkt får nyt navn

Ugeavisen Tønder

Nu venter messe med hele 90 stande lige om hjørnet: Formand håber på over 3000 besøgende - og du kan måske forlade stedet med en præmie

Ugeavisen Tønder

Håndboldspillere brager millioner i kommunekassen - og nu er der flere penge på vej fra Tønder Kommune

Ugeavisen Tønder

Skærbækcentret gav genlyd af glade børn

Ugeavisen Tønder

Madpakken kommer i fokus: Politikere mødes med bestyrelser

Ugeavisen Tønder

Hvad er der mon i kikkerten? Tønder inviteres med til unikt fuglekig

Annonce