Annonce
Ugeavisen Tønder

Galleri Tønder viser nyt og tænker nyt

Bentemarie Kjeldbæk er den første kunstner, der udstiller i et nyt samarbejde, som Galleri Tønder har indgået med Møbelhuset. Arkivfoto: Jacob Schultz
Galleri Tønder er klar med en ny udstilling i galleriet. Samtidig har de indgået et nyt samarbejde med Møbelhuset, hvor man nu kan se kunst i dagligstue-omgivelser.
Annonce

Tønder: På fredag slår Galleri Tønder i Vestergade i Tønder dørene op til en ny udstilling.

Denne gang kan man opleve værker af kunstneren Inga Sigel. Der er fernisering på forestillingen med navnet Zwischenland på fredag klokken 16. Man kan se udstillingen frem til 19. september.

Inka Sigel er født i Tyskland i 1967, men har været bosat i Danmark siden 1989. Hun har gået på Grafisk skole og Arkitektskolen i Aarhus.

Inka Sigel er medlem af Billedkunstnernes Forbund og Kunstnersammenslutningen Grænselandsudstillingen. Hun debuterede på Kunstnernes efterårsudstilling i 1994, og har en lang udstillingsliste bag sig.

Annonce

Nyt samarbejde

Galleri Tønder vil gerne gøre sit til, at kunsten kommer så vidt omkring som muligt.


Hos Møbelhuset er der både danske og internationale designklassikere i butikken, så vi håber på at kunne skabe en synergi-effekt mellem møblerne og kunsten

Susanne Fricke, Galleri Tønder


Blandt andet derfor har galleriet nu indgået et nyt samarbejde med Møbelhuset, der ligger tæt på Galleri Tønder i gågaden i Tønder.

Samarbejdet går ud på, at en kunstner får mulighed for at vise billeder frem på væggene hos Møbelhuset.

- Vi synes, det kunne være en fin mulighed at vise kunsten i mere "dagligstue-omgivelser". Og hos Møbelhuset er der både danske og internationale designklassikere i butikken, så vi håber på at kunne skabe en synergi-effekt mellem møblerne og kunsten, fortæller Susanne Fricke fra Galleri Tønder.

Hun oplyser, at galleriet forventer, at der kommer nye kunstværker hos Møbelhuset seks til syv gange om året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce