Annonce
Tørring Folkeblad

Aftenudsalg byder på aktiviteter på torvet

Tørring Idrætsforening stiller hoppeborgen op på torvet. Arkivfoto Michael Svenningsen
Hoppeborg, portrættegning, guldgravning og godt til ganen vil være at finde på torvet til et aftenudsalg, der næsten ligner sig selv, men tager hensyn til coronavirus.
Annonce

Tørring:  Når Tørrings butikker på torsdag holder aftenudsalg, vil der også være en række aktiviteter på torvet.

Tørring Idrætsforening stiller hoppeborg op, mens Tørring Bibliotek har hyret portrættegneren Iris Bakker til at komme og tegne portrætter. Middelfart Sparekasse stiller også op med en bod, mens Å-folket sørger for bål med mulighed for at bage snobrød eller riste skumfiduser.

Tørring Camping stiller med salg af fadøl og pølser, mens SuperBrugsen sørger for gratis  slushice.

Torvet fine strand bliver også inddraget, idet handelsstandsforeningen vil begrave  guldkarameller i sandet, som børnene kan gå på jagt efter. Aktiviteten begynder kl. 17, og der vil løbende bliver begravet nyt guld på stranden.

- Vi skal stadigvæk tage hensyn til coronavirus, så vi stiller ikke borde og bænke op på torvet, men opfordrer til, at folk cirkulerer mellem butikkerne og de forskellige aktiviteter, så vi kan holde afstand, forklarer Kim Andersen, der har Sir Windsor og sidder i Tørring Handelsstandsforenings aktivitetsudvalg.

Butikkerne holder lukket fra kl. 17 til 18 og holder derefter åbent frem til kl. 22 med gode tilbud. Mange butikker har et strandteam, fordi byen i år har fået en sandstrand på torvet.

- Aftenudsalget kommer næsten til at ligne sig selv, forklarer Kim Andersen, der håber på mange gæster i byen.

Børn og andre slikmunde kan få slushice og et snobrød på torvet. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Politirapporten uge 37

Tørring Folkeblad

Mediegrafiker fik bronze

Annonce