Annonce
Tørring Folkeblad

Nystartet malerfirma: Vi er lokale og samtidig hele landets malere

For Sisse Juul, indehaver af Egnens Malerfirma, der er nystartet i Rask Mølle, er det vigtigt ikke kun at have chefrollen. Hun tager også selv ud og maler, som her for en kunde i Vejle. Foto: Mette Mørk
Med Egnens Malerfirma som nyopstartet virksomhed i Rask Mølle er der nu to malerfirmaer i byen. Er der plads til det? Ja, svarer den nyopstartede indehaver Sisse Juul.

Rask Mølle: Bag franskinspirerede døre i en murstensbygning på Peter Hansens Vej i Rask Mølle har den nystartede virksomhed Egnens Malerfirma holdt til siden december.

Men der er et stykke vej endnu, før lokalet også er indrettet med skriveborde til det administrative arbejde, sådan som indehaver Sisse Juul drømmer om.

- Vi har rigtig meget at lave, og kunderne og malerarbejdet er det vigtigste. Så kommer indretningen i anden række, siger 26-årige Sisse Juul og slår ud med armene i retning af de borde, arbejdsredskaber og stiger, der står opmagasineret i venstre side af lokalet, inden hun stabler to malerspande ovenpå hinanden og sætter sig og kigger rundt.

Sisse Juul fandt tidligt ud af, at hun ville være mere end malersvend, og hun arbejder gerne op til 90 timer om ugen, for at få det nystartede firma i Rask Mølle op at køre. Foto: Mette Mørk
Annonce

Vokseværk på få måneder

Drømmen tager form. Drømmen om at starte sit eget, som hun har talt om i over to år, og som hun nu er sprunget ud i som indehaver af Egnens Malerfirma, der både maler for private- og erhvervskunder.

- Efterspørgslen var helt rigtig til at gøre det nu, og efter 14 dage kunne jeg se, at der var meget mere arbejde end til én, siger Sisse Juul om malerfirmaets opstart, der foregik i hendes forældres hjem i Aale tilbage i oktober.

Fra midten af januar vil firmaet bestå af fem medarbejdere, inklusiv Sisse Juul, som alle tidligere har arbejdet sammen hos den lokale Rask Mølle-virksomhed Egelinds Malerfirma A/S, herunder den tidligere medindehaver Mette Knudsen.


Vi giver kunderne en god, lokal oplevelse, hvor de ikke bare er endnu et nummer i køen. Vi er knapt så topstyrede som større firmaer, og det er vigtigt, at jeg også selv kommer ud og maler.

Sisse Juul, indehaver af Egnens Malerfirma


Annonce

Plads til to

Hvorvidt der er plads til to malerfirmaer i Rask Mølle, svarer Sisse Juul klart ja til.

- Der skal være plads til os begge to. Både deres og vores firma rækker langt ud over Rask Mølle og Hedensted Kommune, siger Sisse Jul med henvisning til Egelinds Malerfirma A/S.

Hun fortsætter med at fortælle om den sammensatte vision Egnens Malerfirma har.

- Vi er er lokale, og samtidig dækker vi hele landet. På det seneste har vi blandt andet både været i Randers, på Fyn og i Aabenraa, siger Sisse Juul.

De lokale opgaver fylder kun omkring 10 procent af firmaets arbejde, men alligevel er den lokale forankring en afgørende faktor, fortæller hun.

- Vi giver kunderne en god, lokal oplevelse, hvor de ikke bare er endnu et nummer i køen. Vi er knapt så topstyrede som større firmaer, og det er vigtigt, at jeg også selv kommer ud og maler, siger Sisse Juul.

Annonce

Følg udviklingen

For Egnens Malefirma handler det nu om smede, mens jernet er varmt.

- Det har været en forrygende start. Jeg havde forestillet mig, at det kun skulle være mig indtil nytår, men nu er vi allerede fem, og jeg ser frem til at følge udviklingen og komme helt på plads, siger Sisse Juul.

Denne eftermiddag står dog heller ikke i indretningens tegn, men byder på endnu en maleropgave.

Med tape og pensler sørger Sisse Juul for at malerarbejdet for kunderne sidder lige i skabet. Der er meget at lave i øjeblikket, så derfor må udsmykningen og indretningen af firmaets egne lokaler vente lidt. Foto: Mette Mørk
https://modules.wearehearken.com/horsens-folkeblad/embed/3393.js
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Nyt flag til campingpladsen

Læserbrev

Færre råger - flere agerhøns, tak

Annonce