Annonce
Tørring Folkeblad

Uldums butikker holder fælles udsalgsfest

Grosbøl, Winnies, Uldum Kro, Vores Værtshus og Dagli'Brugsen inviterer til fælles udsalgsfest i Uldum på lørdag. Arkivfoto: Martin Ravn
Annonce

Uldum: Et godt udsalg begynder med en fest. Det mener man i hvert fald i Uldum, hvor tøjbutikkerne Grosbøl og Winnies, Uldum Kro, Dagli Brugsen Uldum og Vores Værtshus er gået sammen om at kickstarte årets sommerudsalg med en lille fest.

Den løber af stablen på lørdag 4. juli fra klokken 10 til 15 på torvet, hvor Uldum Kro vil sælge pølser, sodavand og fadøl og brugsuddeler Kenneth Rasmussen vil lave et mindre torveudsalg.

Den lokale musiker Bjarne Therkelsen vil desuden underholde med sit band mellem klokken 12 og 15.

- I Uldum står vi sammen og vil ikke lade os slå ud af coronakrisen. Det var bare en idé, jeg fik, og heldigvis var de andre med på ideen, så det er skønt, når det kan lade sig gøre, lyder det fra Mathilde Grosbøl om arrangementet.

Også Winnie Sørensen, der driver tøjbutikken Winnies på den anden side af gaden, ser frem til udsalgsfesten.

- Det giver en rigtig god synergi, at vi nu er to tøjbutikker i byen. Min oplevelse er at mange krydser gaden og nyder, at der er kommet mere liv og mere at vælge imellem i byen, lyder det fra Winnie Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Politirapporten uge 48

Tørring Folkeblad

Tørring-butikker øger åbningstiden: Blomsterhandel bliver døgnåben og sportsbutik tilbyder morgen- og aftenshopping

Annonce