Annonce
Trekantens Folkeblad

Fodplejer Bente Hvid: Nu er der atter fuld fokus på de kære fødder

SADF Fodplejer Bente Hvid kan atter tage mod kunderne. Privatfoto.
Døren er atter åben ind til Hvids Fodpleje i Brejning, og det glæder selvsagt fodplejer Bente Hvid, der nu er i fuld gang med arbejdet. Deriblandt at rette op de problemer nedlukningen har betydet for kundernes fødder.

Brejning: Nu kan du igen få ordnet dine fødder hos SADF Fodplejer Bente Hvid, Hvids Fodpleje der nu i otte år har haft til huse på Søndergade 38 A i Brejning.

- Efter tre måneders nedlukning er der igen fuld fokus på de kære fødder, der bærer dig gennem hele livet, siger Bente Hvid i en pressemeddelelse.

Meget lange negle, ondskabsfulde ligtorne, neglesvamp og hår hud er noget af det kunderne har døjet med.

- Det er så dejligt igen at kunne finder journalerne frem og vejlede/hjælpe kunderne med diverse aflastninger med videre. Mange har jo ikke selv kunnet ordne neglene, og det har skabt smerter i både tæer og fødderne, forklarer hun.

Travlhed og coronapas

Hos Hvid`s Fodpleje har telefonen ringet rigtig mange gange under nedlukningen, og det har været fra kunder, der har haft ondt og problemer med fødderne.

Det har været meget svært at skulle sige nej, desværre ...., siger hun og forklarer, at hun i stedet har henvist flere til en fodterapeut, da de godt måtte have åbent.

- Heldigvis er langt de fleste nu igen tilbage, og ventelisten er lang. Arbejdsdagene er lange, men pyt, for det er skønt at være i gang igen og kan afhjælpe kunderne. Det gælder også med det sociale aspekt er vigtigt, for mange er jo kommet i klinikken gennem alle otte år, lyder det fra Bente Hvid.

Hun forklarer, at der har været, og er stadig er, lidt begyndervanskeligheder i forhold til coronapas og test, som kunden skal vise, inden de sætter sig i stolen.

Men det håber og tror jeg løser sig hen af vejen, siger Bente Hvid, der har måttet afvise kunder, der ikke har beviserne i orden.

Annonce

Klædt godt på

Som medlem af brancheorganisationen, SADF Sammenslutningen af Danske Fodplejere, har Hvids Fodpleje gennem hele nedlukningen løbende fået de nyeste informationer omkring Corona situationen.

- Heldigvis er vi godt hjulpet af brancheforeningen med forsikringer, opfølgende kurser. Der er faste test af autoklaver, og det sker flere gange om året.

Derudover tager Hvid`s Fodpleje selv daglige test, så Bente Hvid er helt sikker at hygiejnen er i top.

I de otte år hun har haft klinikken har været uddannet SADF forplejer, og derudover er Bente Hvid uddannet Social og Sundhedsassistent og har 40 års erfaring inden for social regi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantens Folkeblad

Nyt fra Vejle Kommune

Annonce