Annonce
Trekantens Folkeblad

Tøjbutik og gymnastikforening samarbejder om at samle ind til springcenter

Arne Rasmussen og Charlotte Enok Poulsen fra Gauerslund Gymnastikforening og Michael Sterndorff fra The Best Buy. Gymnastikforeningen og tøjbutikken fortsætter deres samarbejde hele året ud. Foto: Jørgen Flindt
Hos tøjbutikken The Best Buy på Industrivej har man atter slået dørene op efter nedlukning. Og med nyheder på hylderne. Samt en nyhed om, at butikken fortsætter sit samarbejde med gymnastikforeningen.

Børkop: Gauerslund Gymnastik og dobbeltbutikken på Industrivej - The Best Buy/Børkop Festfyrværkeri - sprang i december ud i et samarbejde, hvor man, ved at købe fyrværkeri hos Børkop Festfyrværkeri, kunne støtte gymnastikforingen i dens indsats for at samle penge ind til et springcenter.

Og det samarbejder springer videre. Dog ikke lige for tiden med køb af fyrværker, men gymnastikforeningens medlemmer kan fremadrettet få rabat på indkøb af tøj hos The Best Buy.

En rabat, der kommer både kunden, men også gymnastikforeningen til gode, for der gives 15 procent rabat. 10 procent til kunden og 5 procent til gymnastikforeningen.

- Vi startede med samarbejdet før nytår, og salget af fyrværkeri betød, at gymnastikforeningen nu modtager 7500 kroner for det salg. Og det er vi meget taknemmelige for. Og vi fortsætter med samarbejdet, så man nu kan købe tøj med rabat, der både kommer foreningens knap 700 medlemmer til gode. Og som ligeledes kommer gymnastikforeningen til gode, forklarer Arne Rasmussen og Charlotte Enok Poulsen fra Gauerslund Gymnastikforening.

Annonce

Atter åben i butikken

Hos The Best Buy vil man gerne være med til at støtte den lokale indsats for en samle penge ind til det springcenter, der skal være i den kommende dobbelthal i Gauerslund.

Og her i butikken på Industrivej åbnede man mandag igen dørene op efter den nedlukning, som fandt sted lige før jul, så kunderne nu kan igen handle fysisk i butikken.

- Vi har haft en god handel på nettet, så på den måde skal vi ikke klage, men hvor er det nu da bare dejligt, at vi igen kan åbne døren for kunderne, siger Michael Sterndorff, der er indehaver af The Best Buy ( og Børkop Festfyrværkeri).

Han forklarer, at der er gjort klar i The Best Buy med et udvalg større end nogensinde før.

- Vi har i den grad tøj til hele familien. Blandt andet har vi nu fået en væg med Jack & Jones, og så har vi et helt afsnit med børnetøj fra Name IT og til de unge kan det eksempelvis være Only and Sons. Og sådan kan vi blive ved. Vi bugner med gode tilbud for hele familien, siger Michael Sterndorff.

Hvis man er medlem af Gauerslund Gymnastikforening kan man, når man handler hos The Best Buy, bruge koden 7081, så får man rabat. Ordningen kører året ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantens Folkeblad

Skoleelever fandt slikpapir i rå mængder, snus og to par underbukser: Efter 7,5 kilometer affaldsindsamling kunne cheeseburgeren nydes

Annonce