Henny og Claus Skov mødte hinanden for 20 år siden, da hun åbnede tøjbutik i Blåvand. I 12 år har de drevet delikatesseforretning, Hr. Skov, med stadig større egenproduktion.
Copy link address
Yvonn Tittel yti@jfmedier.dk
Annonce
Del med andre:
Denne artikel er en del af dit abonnement
Copy link address
-
Småt kan smages, er en del af filosofien hos Hr. Skov. Henny og Claus Skov sværger trods stadig større produktion til små portioner, naturligvis. Foto: André Thorup -
Havtorn er den næststørste ingrediens i de mange egne produkter hos Hr. Skov - over et ton plukkes i sæsonen, vaskes og lynfryses. Foto: André Thorup -
Henny og Claus Skov ved de store kar med snapse. Nogle snapse skal trække i to år. Foto: André Thorup -
Ægteparret Skov ved Store Smagedag på Løgismose. Privatfoto -
Havtorn er den næststørste ingrediens i de mange egne produkter hos Hr. Skov - over et ton plukkes i sæsonen, vaskes og lynfryses. Foto: André Thorup -
Henny og Claus Skov ved de store kar med snapse. Nogle snapse skal trække i to år. Foto: André Thorup -
Ægteparret Skov ved Store Smagedag på Løgismose. Privatfoto