Adresse:
Herregårdscentret 201, 2. sal
5600 Faaborg
Åbningstider:
Mandag-fredag kl. 10.00 – 14.00
Annonce
Ugeavisen Faaborg
Hjemmelavet æblegrød, upcyclede bukser og en ordentlig omgang skrald: Sådan vil gymnasieelever være med til at redde verden
Nicola Kozub Friis og Eddie Brix fra 2.g har valgt workshoppen "klimavenlig mad", hvor karamelsovs og æblegrød her er til afkøling. Foto: Palle Søby
Klimadag på Faaborg Gymnasium viste stor bevidsthed og handlekraft i forhold til at gøre noget ved klodens klimaproblemer.
Copy link address
Palle Søby pse@jfm.dk
Annonce
Nicola Kozub Friis og Eddie Brix fra 2.g har valgt workshoppen "klimavenlig mad", hvor karamelsovs og æblegrød her er til afkøling. Foto: Palle Søby
Sif Lykke er delt formand for gymnasiets bæredygtighedsråd. Her ses hun ved et af de mange borde med materialer, som gymnasiet har fået doneret til genbrugsworkshoppen. Foto: Palle Søby
Fuld gang i æbleskrælningen i workshoppen "klimavenlig mad". Foto: Palle Søby
Stine Grønholt, Ida Tangaa og Anna Krøis fra 2.g har været ude og plukke friske forsyninger af æbler og brombær, så de kan lave æblekage og brombærmarmelade. Foto: Palle Søby
En af aktiviteterne ved klimadagen på Faaborg Gymnasium var et sponsorløb, hvor eleverne skulle løbe så mange gange rundt om Sundsøen som muligt. Her er Lucas Rasmussen og Martin Clausen fra 2.g netop kommet tilbage efter anden runde - og de regner med at tage i hvert fald to runder mere - altså i alt fire runder svarende til cirka 12 kilometer. Foto: Palle Søby
Også de cirka 25 elever i 10. klasse deltog i klimadagen på Faaborg Gymnasium. Ellen Vigelsø Rasmussen og Josefine Olsen meldte sig på holdet, der skulle samle skrald rundt i byen - her er de i gang ved Sport 24 Outlet ved Herregårdscentret. Foto: Palle Søby
Sif Lykke ved de mange borde med materialer til gymnasiets genbrugsworkshop. Foto: Palle Søby
Værsgo! Klimavenlig mad er superlækkert! Nicola Kozub Friis og Eddie Brix er med på workshoppen "klimavenlig mad". Foto: Palle Søby
Der blev plukket æbler i området omkring gymnasiet og i haverne hos folk, der havde givet lov til, at elever måtte komme og plukke. Og så blev der ellers skrællet æbler og lavet blandt andet æblegrød i workshoppen med klimavenlig mad. Foto: Palle Søby