Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Et kvart århundrede med høj energi

Peter H. Jensen har skabt et så bredt fundament under Bårdesø VVS & Energi A/S, at han har kunnet holde nogle fornuftige sorte tal på bundlinjen under forskellige kriser. Foto: Thomas Gregersen
Bårdesø VVS & Energi har travlt i en verden i konstant forandring.
Annonce

Bårdesø: Den dengang 22-årige Peter H. Jensen startede som selvstændig i 1995 sammen med sin far, men kun få måneder senere blev faren syg og døde. Nu har Peter gennem 25 år bygget et solidt fundament under firmaet, der leverer fine sorte tal og har en fast stab af stabile medarbejdere.

- Vi spænder så vidt og har så mange ben at stå på, at vi aldrig for alvor oplever de op- og nedgange der er i samfundet. Vi er sluppet rigtigt fornuftigt igennem både den lange finanskrise og nu coronakrisen, fortæller Peter H. Jensen. Faktisk har coronakrisen givet ekstra travlt i en periode, hvor de skulle sættes en masse ekstra håndvaske op på skoler og i børnehaver.
Så selv om han fik noget af en chokstart på livet som helt nybagt selvstændig, så har det også opbygget en robusthed hos både ham og firmaet. I dag er der otte ansatte i Bårdesø VVS & Energi og flere af dem har været med i mange år.
- Vi har en, der kan fejre 25 års jubilæum næste år, så jeg går ud fra, at de kan lide at være her. Det kan jo heller ikke undgås, at vi bliver som sådan en slags familie igennem årene, mener Peter H. Jensen. Udover at køre ud og lave service hos kunderne er det især energioptimering og vandforsyningsopgaver, der fylder arbejdsdagene.

Annonce

Ligger i generne

- Vi kan jo mærke det store fokus på miljø og mere bæredygtig energi. Det hele bliver meget mere teknisk. Vi laver nye sommerhuse over hele landet, hvor det næsten udelukkende er varmepumper der bliver energikilden, fortæller Peter H. Jensen.

I og med at udviklingen går så stærkt, så stiller den også store krav til virksomhedens medarbejdere, der jævnligt skal opdateres. - Førhen hed vi Bårdesø VVS og Oliefyrsservice, men det med olien hører jo ikke rigtigt en grønnere fremtiden til. Nu er det varmepumper, der overtager både olie- og gasfyrenes rolle.

Bårdesø VVS & Energi A/S har gennem årene ligget stabilt på 8-10 ansatte. Foto: Thomas Gregersen

En anden grund til, at virksomheden altid er kommet godt igennem kriser er at Peter Jensen aldrig har haft fokus på at blive store. - Vi går ikke ud og udvider, fordi der er en eller anden tendens i en periode. Vi er vokset til det vi er i dag, fordi vi husker alle vores kunder hele vejen igennem og fokuserer på at yde god service, siger Peter H. Jensen, der på en måde fører den side videre af familien.
- Både min far og min farfar drev smedeforretning herude, så selvom det nu er vvs og energi, så er det da lidt i samme boldgade. Ligger nok lidt i generne, mener han. Det er den 12. juni, der er den officielle jubilæumsdato, men på grund af corona-restriktioner er selve fejringen udsat til det bliver muligt at invitere flere gæster.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Beethoven i Bogense Kirke

Annonce