Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Gin-fest blev en succes på nettet

Købmand Lasse Andersen tester gin og tonic sammen med Simon Søndergaard fra Secret Kitchen. Privatfoto

Bogense: Ikke mindre end 152 nordfynboer havde skiftet Thomas Blachman og Oh Land ud med de lokale Meny-købmænd, da der blev mixet gin og tonic på skærmen fredag aften.

Faktisk var der flere end de 152, der så med men det var det antal, der havde købt sig ind på at være en del af ginsmagningen.

- Jeg synes da, det er fantastisk, at så mange hellere vil tilbringe en fredag aften sammen med Meny-købmanden, griner Lasse Andersen.

Det var ham, der sammen med gin-ekspert Simon Søndergaard fra Secret Kitchen gennem godt to timer guidede deltagerne gennem fire forskellige typer gin og dertil hørende forskellige slags tonic.

- De tilmeldte og betalende fik hver udleveret en tapasplatte, en flaske rødvin og fire små flasker gin. I løbet af aftenen blev der så lavet lidt sjov og afviklet flere konkurrencer, hvor deltagerne kunne gætte på svarene via chat.

Meny har flere gange holdt forskellige smagninger i butikken, men da det ikke er muligt at samles i øjeblikket, er de digitale arrangementer blevet en stor succes.

- Det er jo ikke helt det samme, men der er også fordele. Man skal for eksempel ikke ud og køre bil bagefter, siger Lasse Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce