Annonce
Ugeavisen Odense

Åbent Hus: Nyt træningsunivers i Odense

Louise Juul ser frem til åbningen af Ground på lørdag den 31. oktober. Foto: Hasse Frimodt
Træningsuniverset Ground holder åbent hus lørdag i lokalerne på Thriges Plads 3 i de tidligere Bazar Fyn omgivelser.
Annonce

Lørdag den 31. oktober åbner der er helt nyt træningsunivers i Odense. Ground er navnet, og beliggenheden er i det tidligere Bazar Fyn på Thriges Plads 3. En af ejerne bag Ground er Sascha Bjerregaard, som også er indehaver af den jyske fitnesskæde iGym.

Men nu gælder det Odense, hvor man de sidste mange uger har været i gang med at indrette de 3000 kvadratmeter med træningsudstyr.

Lørdag den 31. oktober inviterer Ground til åbent hus, så er man nysgerrig efter at se Bazar Fyns forvandling og overvejer at træne i helt nyistandsatte rammer med de nyeste maskiner, så kunne Ground måske være et besøg værd.

Lørdag den. 31. oktober åbner Ground i det tidligere Bazar Fyn. Foto: Hasse Frimodt

Ground er indrettet med et stort, funktionelt frivægts område på omkring 400 kvadratmeter, 64 cardio maskiner, et stort område med blandede styrketræningsmaskiner og padel bane til fri afbenyttelse for Grounds medlemmer.

Hos Ground kan man også træne i det intelligente cirkeltræningssystem fra E-Gym. Systemet sørger for, at maskinerne automatiske indstiller sig så man sidder korrekt og med den rette træningsvægt.


Hos Ground kan man også træne i det intelligente cirkeltræningssystem fra E-Gym


Ground tilbyder også holdtræning. F.eks. kan man booke sig på et af de 25 ugentlige Bike hold på helt nye og lækre Smart+ cykler. Eller på et af de omkring 40 andre hold som Ground tilbyder, som er alt lige fra boksetræning til zumba.

Ground har åbent for træning alle ugens dage fra kl. 04.30 til 00.00

Hos Ground kan man også slå sig ned i et hyggeligt lounge/café område, hvor det er muligt at nyde en lækker kop barista kaffe.

I forbindelse med åbent hus arrangementet lørdag bydes der på smagsprøver, og ligeledes vil der være gode opstartstilbud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

50 år med blå strømper

Annonce