Annonce
Ugeavisen Odense

Kørekort: Kørelærer jubler over ny manøvrebane

Loay Zeraiq har svært ved at få armene ned, nu hvor det er blevet en realitet at han åbner manøvrebane i Tietgenbyen. Foto: Hasse Frimodt
Loay Zeraiq, indehaver af LZ Køreskole, åbner ny manøvrebane i Tietgenbyen.
Annonce

Da Loay Zeraiq for 15 år siden åbnede køreskolen LZ Køreskole var drømmen dengang, at han en dag også kunne undervise eleverne på hans helt egen, private manøvrebane.

- Der skulle gå 15 år, før min drøm bliver til virkelighed. For i september er planen at åbne manøvrebane på M. P. Allerupsvej 33 i Tietgenbyen, siger en glad Loay.

Loay har sammen med sin barndomsven Denis Marinovic købt et område på 9.000 kvadratmeter i Tietgenbyen, hvor de lige nu er godt i gang med renovering og klargøring, så manøvrebanen kan åbnes i september.

- En lidt sjov ting i forbindelse med købet er, at jeg og Denis startede LZDM Ejendomme sammen, fordi vi havde store planer om en dag at købe ejendomme. Vi har endnu ikke købt en eneste ejendom, men nu har vi så købt et stykke jord i Tietgenbyen, hvor vi laver manøvrebane, griner Loay.


Jeg ser masser af muligheder for at udnytte min nye investering, men lige nu handler det om at få gjort banen klar til brug i september

Loay Zeraiq, indehaver af LZ Køreskole


Loay Zeraiq har tidligere benyttet sig af blandt andet manøvrebanen på Havnegade, men ser nu frem til, at hans elever kan undervises på egen bane.

- Det giver rigtig god mening at lave egen manøvrebane. Jeg har mange elever igennem systemet og kan derfor se en stor fordel i egen bane. Ligeledes er alle andre køreskoler velkommen til at booke sig ind på den kommende manøvrebane, siger Loay.

En anden idé Loay overvejer kraftigt er at give forældre muligheden for at leje sig ind på banen, og køre rundt med deres søn eller datter, der skal i gang med at tage kørekort.

- Jeg kunne også godt se en idé i at udleje manøvrebanen til firmaevents. Jeg skal bare lige udtænke planerne og lave nogle sjove oplevelser på banen. På YouTube har jeg f.eks. set, at man i USA laver events, hvor virksomheder eller private selskaber har det sjovt med at køre rundt på en manøvrebane, hvor der er forskellige udfordringer undervejs, siger Loay.

Og endelig har Loay også planer om at opstille en madvogn på området, hvorfra han vil sælge mad til områdets ansatte i de mange virksomheder, der er beliggende i Tietgenbyen.

Loay Zeraiq indehaver af LZ Køreskole får hjælp af gamle og nye elever, med klargøringen af den nye manøvrebane. Foto: Hasse Frimodt

- Jeg ser masser af muligheder for at udnytte min nye investering, men lige nu handler det om at få gjort banen klar til brug i september, og her er jeg så heldig at tidligere elever i LZ Køreskole har været så søde at give en hånd med i projektet. Det er jeg dybt taknemmelig over, og det viser bare, at det er vigtigt at danne sig nogle gode relationer med dem, man underviser, for måske får man en dag brug for deres hjælp, som jeg f.eks. har brug for nu, siger Loay.

Læs mere om muligheden for at blive en af de første elever på den LZ Køreskoles nye manøvrebane på hjemmesiden www.lzk.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Skal gaderæs legaliseres?

Ugeavisen Odense

Hadet har det alt for let

Annonce