Annonce
Ugeavisen Odense

Konkurrence: Vind "All you can eat sushi" for to

Yan Xiao Hui er indehaver af Orientalsk Barbeque House i Slotsgade. Foto: Hasse Frimodt
Yan Xiao Hui udlodder fem gavekort med "All you can eat sushi" for to personer.
Annonce

Yan Xiao Hui har i 10 år været indehaver af restauranten Oriental Barbeque House i Slotsgade 20. Men som alle andre restauratører oplevede det, var det også en nervøs tid for Yan at drive restaurant under corona-nedlukningen.


For at vise min taknemmelighed udlodder jeg fem gavekort med ”All you can eat sushi”

Yan Xiao Hui, restauratør


- Aldrig nogensinde i de ti år jeg har været selvstændig, har jeg oplevet noget lignende, som corona-nedlukningen. Men i sådan en tid finder man ud af at overleve. Og man finder ud af, om ens kunder sætter pris på det man gør, når det går godt. Jeg må bare sige, at jeg er dybt taknemmelig for den måde, mine kunder har vist mig tillid. Under coronanedlukningen, havde vi rigtig mange kunder, der støttede os ved at afhente takeaway. Og da vi igen kunne åbne op for gæster i restauranten, kom alle de trofaste kunder tilbage. Juli måned har været rigtig godt besøgt, siger Yan. Yan Xiao Hui.

Spis al det sushi du kan. Pressefoto

Yan kontaktede Ugeavisen Odense, fordi hun ønskede, at sige tak til kunderne, der har bakket op og støttet hende i den svære corona tid.

- For at vise min taknemmelighed udlodder jeg fem gavekort med ”All you can eat sushi” Hvert gavekort gælder for to personer og kan benyttes alle ugens dage efter kl. 17, siger Yan.

Vind "All you can eat sushi". Pressefoto

All you can eat sushi foregår ved, at du bestiller maden via en tablet i restauranten. Der kan bestilles sushi og lune retter af flere omgange. Bestil så længe du er sulten. Kokken tilbereder din sushi eller dine lune retter, som så serveres ved bordet. Der følger også dessert med, som er softice.

Konkurrence

Drømmer du om at vinde et af de fem gavekort, så deltag i konkurrencen på konkurrence@uao.dk

I emnefeltet skriver du Sushi.

Fortæl i din mail, hvem du ønsker at inviterer ud på All you can eat sushi, og hvorfor du ønsker at vinde.

Konkurrencen afsluttes onsdag den 16. september kl. 09

Grunden til, at man skal bestille ad flere gange, er simpelthen fordi vi går meget op i at mindske madspild. Så vi opfordrer altid gæsterne til kun at bestille det, de kan spise. Til gengæld kan man bestille så ofte man vil, indtil man bliver mæt, siger Yan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Fitness: Kun for kvinder

Ugeavisen Odense

Ingolf er fundet igen

Annonce