Annonce
Ugeavisen Odense

Konkurrence: Vind bootcamp for to

Jens Rosenkrantz, udlodder to pladser på et kommende bootcamp hold ved Skovsøen. Pressefoto
Annonce

Er du kvinde og går du med drømmen om at komme i bedre form, så har du nu en enestående chance for at deltage i konkurrencen om et 8 ugers bootcamp forløb ved Skovsøen for dig og en, du holder af, eller som du måske mener trænger til at komme i form sammen med dig.

Ugeavisen Odense udlodder præmien i samarbejde med Team Rosenkrantz Fitness, der ejes af Jens Rosenkrantz.

Bootcamp forløbet har opstart i uge 42 og kører frem til og med uge 49. Der trænes mandag og onsdag kl. 17-18

Et 8 ugers bootcamp forløb hos Team Rosenkrantz Fitness koster normalt 1.995 kr. Men er du ikke en af de heldige vindere, og vil du med på holdet, så tilbydes forløbet til 1.595 kr, hvis du nævner, du har læst om det i Ugeavisen Odense.

Team Rosenkrantz Fitness tilbyder træning for kvinder. Pressefoto

- Vi mærker stor interesse for vores udendørs bootcamp hold, som vi afholder ved Skovsøen, Sankt Jørgens Parken, Sankt Jørgens Haven og ved Bolbrohallen. Her kommer vi kørende ud på en ladcykel fyldt op med en masse træningsudstyr. Der trænes en time. Seriøs og god træning men med fokus på højt humør, da man skal være motiveret for at træne flere gange om ugen, siger Jens Rosenkrantz.

Konkurrence

Deltag i konkurrencen ved at sende en mail til konkurrence@uao.dk

Husk at skrive "Bootcamp" i emnefeltet.

Fortæl i din mail, hvorfor du ønsker at vinde, og hvem du vil forkæle med et 8 ugers bootcamp forløb fra uge 42 til og med uge 49.

Konkurrencen afsluttes onsdag den 30. september kl. 9

Er man i tvivl om sådan et 8 ugers bootcamp forløb er noget for en, så kan man tilmelde sig en gratis prøvetræning via Team Rosenkrantz Fitness facebookside. Prøvetræningen foregår lørdag den 3. oktober kl. 10 til 11.30 ved Skovsøen i Fruens Bøge.

- Vi starter med en times træning, hvorefter vi afholder et mindre foredrag på ca. 30 minutter omkring kost og motivation. Der er goodiebags til alle, der deltager, samt 20 % i rabat ved tilmelding på vores hold. Ligeledes modtager alle deltagere en kostguide, som de får tilsendt på mail, siger Jens Rosenkrantz.


Vi mærker stor interesse for vores udendørs bootcamp hold, som vi afholder ved Skovsøen, Sankt Jørgens Parken, Sankt Jørgens Haven og ved Bolbrohallen

Jens Rosenkrantz, Team Rosenkrantz Fitness


Team Rosenkrantz Fitness tilbyder også 1 til 1 træning.

- Ønsker man ikke at være en del af et hold, så tilbyder vi også træning med privat undervisning. Den kan foregå i eget hjem eller hvor man ønsker det. For tiden tilbyder vi et 8 ugers forløb med en ugentlig træning. Man får derudover et to måneders vane/trænings program. 14 dages kost tjek med efterfølgende kost guidning samt to måneders daglig support. Sådan et forløb koster normalt 9.995 kr. men vi giver lige nu 50 % i rabat på sådan et forløb, siger Jens Rosenkrantz.

Deltag i konkurrencen om et bootcamp forløb for dig og en du vil glæde med sådan et forløb i uge 42 til uge 49. Pressefoto

Deltag i konkurrencen ved at sende en mail til konkurrence@uao.dk

Fortæl i din mail, hvorfor du ønsker at vinde, og hvem du vil forkæle med et 8 ugers bootcamp forløb fra uge 42 til og med uge 49.

Konkurrencen afsluttes onsdag den 30. september kl. 9

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Bessehjælp: Book en Besse

Annonce