Annonce
Ugeavisen Odense

Musik fra øverste etage: PåTaget åbner med blues og sambajazz

Den fynske blues-duo Maja & Klaus optræder PåTaget fredag den 7. maj.Pr-foto
Efter fem måneders tvungen corona-pause åbner spillestedet PåTaget igen i den første uge af maj. Det fejres med koncerter både torsdag, fredag og lørdag.

Slotsgade: Efter fem måneders tvungen corona-pause åbner spillestedet PåTaget igen i den første uge af maj. Det fejres med koncerter både torsdag, fredag og lørdag.

Åbningskoncerten torsdag den 6. maj bliver med Ubatuba, der er en konstellation af prisvindende musikere, som deler kærligheden til den brasilianske musikskat. Bandet er stiftet af jazzpianisten Carl Winther og guitaristen Pelle von Bülow og består foruden af Pelles mor af en række musikere, der er særdeles kendte på den danske jazzscene. Repertoiret består af en blanding af originale kompositioner og traditionelle brasilianske hits, tilsat masser af improvisation.

Fredag den 7. maj er der blues og soul på programmet, når duoen fra Svendborg, Maja & Klaus indtager PåTagets intime scene. De to fynske musikere er pladeaktuelle med deres debutalbum ”Chasing Dreams On The Go”, hvor alle numre er inden for bluesgenren. Af pladens 14 numre har Maja & Klaus selv skrevet de ti, mens resten er evergreens.

Annonce

Lørdag den 8. maj præsenterer PåTaget rap og hiphop med hiphop’eren Don W, der er i selskab med to navne fra det nye, odenseanske musikkollektiv Malani, rapperen Francis og duoen Baby & Qiisy, der blander reflekterende tekster med hårde afro/trap rytmer.

På grund af gældende restriktioner er der tale om sidde-koncerter, hvor der kun må lukkes 50 personer ind til hvert arrangement. Billetter kan købes i forsalg på billet.dk til 80 kr. (se PåTagets facebookside), eller ved indgangen til 100 kr. Halv pris for studerende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce