Annonce
Ugeavisen Øboen

Boligselskab på Langeland: Snart klar i de nye rammer

Forretningsfører Jens Garfalk, kontorassistent Birgitte Wagner Nørgaard og regnskabschef Lone Frederiksen på besøg i boligselskabets nye hovedkvarter, hvor de blandt andet havde mulighed for at vælge farver til væggene. Foto: Michael Lorenzen
Der bygges om og indrettes i gammelt vvs-firmas bygninger
Annonce

RUDKØBING: Siden 1999 har Boligselskabet Langeland haft sin administration på Engdraget i Rudkøbing, men det er snart slut. Midt i marts rykker administrationen ud på Spodsbjergvej 137 og ind i de lokaler, som tidligere rummede Sofus Larsen VVS.

Boligselskabet købte i fjor ejendommen af boet efter Jørgen Larsen. Sofus Larsen VVS er nu overtaget af Dansk Installations Teknik og forbliver også med en lokalafdeling - nu som lejer på adressen i en af hallerne.

Resten er overtaget af boligselskabet og omdannes til kontorer, mødelokaler, omklædning og bad til gårdmændene og en hal til boligselskabets materiel og maskiner.

Håndværkere arbejder i denne tid med at gøre det hele klar til Boligselskabet Langeland. Forretningsfører Jens Garfalk fra boligselskabet oplyser, at man efter planen flytter 16. marts. Det skulle kunne klares med en enkelt lukkedag, før inventar og de nødvendige it-opkoblinger er på plads, og man kan modtage lejere, forretningsforbindelse og andre.

Der er et stort åbent område ved hovedindgangen, men også mulighed for blot to personer at rykke ind i et mødelokale, hvis en beboer for eksempel ønsker at drøfte lejekontrakten eller noget andet, der skal foregå i diskretion.

Annonce

Mere plads end tidligere

Nogle materialer kan genanvendes fra andre sammenhænge, blandt andet nogle vinduer.

Hos Boligselskabet Langeland vil man kunne træffe de tre kontorassistenter, inspektøren, inspektørassistenten og forretningsføreren. De syv gårdmænd møder også fysisk på adressen, før de kører ud på opgaver i afdelingerne.

- Nu får vi mulighed for at give dem ordentlige faciliteter omkring arbejdsdagen, påpeger Jens Garfalk.

Boligselskabet kommer til at råde over cirka 400 kvadratmeter eller 100 kvadratmeter mere end hidtil.

Det nuværende lokaler på Engdraget skal sælges. Boligeselskabet Langeland har kontakt til en ejendomsmægler, som lige nu er ved at gøre salgsmaterialet klar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Dødsfald på Langeland

Ugeavisen Øboen

Dødsfald på Langeland

Ugeavisen Øboen

Skoleleder på Langeland og kolleger gør klar til små elever: Få sammen og ingen undervisning på tværs af klasser

Annonce