Annonce
Ugeavisen Øboen

Foreningsvejviser på Langeland opdateres: Aktuelle oplysninger på vej om 100 foreninger

Friviliigcenter Langeland er med til at udarbejde vejviseren. Arkivfoto: Roland Petersen
Den særlige vejviser med oplysninger om kontaktpersoner skal fornyes.

LANGELAND/STRYNØ: Den foreningsvejviser, der rummer oplysninger om cirka 100 foreninger på Langeland, Strynø og Siø, trænger gevaldig til en opdatering, mener folkene bag. Det sker nu.

Det er Folkeoplysningsudvalget og Frivilligcenter Langeland, der står bag opslagsværket med titlen ”Foreningsvejviser for Langeland, Strynø og Siø”. Foreningsvejviseren er en oversigt over alle langelandske foreninger samt oplysninger om, hvad de enkelte foreninger laver, og hvordan foreningen kan kontaktes, nævnes det i en pressemeddelelse.

Foreningsvejviseren udkom første gang i 2015 med oplysninger om cirka 100 foreninger på Langeland og Strynø. Siden er den blevet opdateret i 2018.

- Vi har kontaktet alle foreninger, som allerede er med i foreningsvejviseren, for at få rettet eventuelle forkerte oplysninger. Der sker hele tiden udskiftninger i foreningernes bestyrelser,  og der opstår nye foreninger, som hverken er medlem af Folkeoplysningsudvalget eller frivilligcenteret. Derfor vil vi opfordre alle foreninger, som ikke allerede er blevet kontaktet, til at henvende sig med nye oplysninger, siger Nina Andersen, daglig leder i Frivilligcenter Langeland, i pressemeddelelsen.

Annonce

Både digitalt og på tryk

Langeland har et mangfoldigt foreningsliv både inden for mange forskellige områder; folkeoplysning, idræt, kultur og det sociale område. De mange foreninger betyder, at der tilbydes borgere på Langeland en lang række muligheder, men det er selvsagt vigtigt, at tilbuddene er tilgængelige.

Foreningsvejviseren er med til at synliggøre og oplyse om det frivillige foreningsliv på Langeland til gavn for både den enkelte og det samlede foreningsliv.

Foreningsvejviseren findes både digitalt og på tryk. I elektronisk form kan det hentes på www.frivilligcenterlangeland.dk og kommunens hjemmeside www.langelandkommune.dk. Vil man have et eksemplar på papir, kan man hente det gratis i Frivilligcenter Langeland, Fredensvej 1 i Rudkøbing.

Der er dog lukket mindst frem til og med 28. februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Øboen

Sølvbryllup

Ugeavisen Øboen

Dødsfald

Annonce