Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Støt en god sag og byd på strikketøj og mange andre ting

Anette Visgaard og Skipper Hagde med nogle af de strikvarer, som kommer på auktion den 4. september. Køber folk en pizza-bakke med karklude, kan de efterfølgende gå i Restaurant Italia og få en pizza. Foto: peso
Støt en god sag og byd på strikketøj og mange andre ting
Annonce

Ringkøbing: Hele sommeren er der blevet strikket foran Ringkøbing Broderi og Garn hver mandag. Samtidig har de strikkeglade damer strikket derhjemme og mens de har været på ferie. Derfor er der nu masser af strikvarer klar i butikken.

Det hele bliver sat på auktion fredag den 4. september klokken 17.00 i forbindelse med Handelsforeningens Late Summer Night.

Det er Anette Visgaard og Skipper Hagde fra Ringkøbing Broderi og Garn, der står bag auktionen og strikkeriet.

- Der er blevet strikket til ære for Michele Nucera fra vores nabo, Restaurant Italia,  der døde af kræft sidste år. Pengene fra auktionen skal gå til Kræftens Bekæmpelse, fortæller parret.

De har fået de to danske garnfirmaer, Hjertegarn og Mayflower, til at donere fem kilo garn hver, så de strikkeglade damer hele tiden har været forsynet med garn.

Også nabobutikkerne Elektronikhuset og Slagter Iversen er med til at støtte auktionen.

Det samme er Bolighuset og Ford.


Der er blevet strikket til ære for Michele Nucera fra vores nabo, Restaurant Italia, der døde af kræft sidste år. Pengene fra auktionen skal gå til Kræftens Bekæmpelse


- Vi har fået Søren Vejrup fra Hvide Sande til at stå for selve auktionen, der starter klokken 17.00. Inden vil der være lidt musik, fortæller Anette Visgaard og Skipper Hagde.

Med arrangementet håber de også, at der vil komme flere mennesker i den østlige del af Algade i forbindelse med Summer Late Night.

- Der er altid rigtig mange mennesker omkring Torvet, men der sker også noget i vores ende af gaden, påpeger Anette Visgaard og Skipper Hagde

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Som ung var Jesper Märcher Larsen professionel fodboldspiller. Nu bruger han sin energi på at drive Skousen Invita-butik i Ringkøbing

Annonce