Annonce
Ugeavisen Struer

Mæglerkæde åbner udstilling i Struer

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S regner med at åbne sin udstilling på Strandvejen 1 i Struers midtby cirka 1. oktober. På sigt håber kæden, at udstillingen udvikler sig til en decideret butik med mægler. Foto: Steffan Skov
Byen får sin tredje mæglerkæde i midtbyen, når Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S åbner udstilling på adressen Strandvejen 1 cirka 1. oktober
Annonce

Struer: Det østjyske ejendomsmæglerfirma John Frandsen A/S er i vækst, men har mod på mere. Derfor er firmaet på udkig efter flere mæglerbutikker i nye byer.

En af de nye byer bliver Struer, hvor John Frandsen A/S om kort tid rykker ind på adressen Strandvejen 1. Her åbner mæglerkæden det, der betegnes som en udstilling, hvor kæden vil præsentere salgsemner i Struer og oplandet mod Holstebro og Lemvig.

Annonce

"No-brainer"

Filialen i Struer følger efter denne uges nyhed om, at John Frandsen A/S har overtaget Danbolig i Lemvig.

- Med butikken i Lemvig og den vi driver i Holstebro giver det god mening i første omgang at åbne en udstilling i Struer. Vi er allerede aktive med flere handler i Struer Kommune. Det vil vi gerne kvittere for ved at vise vores tilstedeværelse, siger partner i John Frandsen A/S, Tom Madsen.


Det er et supergodt sted, og området her passer godt til vores måde at drive forretning på.

Tom Madsen, partner, Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S


Han kalder placeringen lige ud til Lille Torv for meget synlig, og at det derfor var en "no-brainer" for kæden at indrette en udstilling på adressen.

- Det er et supergodt sted, og området her passer godt til vores måde at drive forretning på. Her er et marked for ejendomme med landbrug, parcelhuse og fritidshuse. Med andre ord lidt af hvert. Og det passer lige ned i John Frandsens dna, siger Tom Madsen.

Annonce

I vækst

2019 var et rekordår for Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen, men de foreløbige tal viser, at det bliver overgået i år.

Kæden driver i dag 32 butikker i Jylland og vil gerne vækste i nærheden af de nuværende butikker, mens også Fyn og Sjælland er i kikkerten.

Med åbningen af udstillingen på Strandvejen 1, kommer John Frandsen A/S et andet mæglerfirma, Real Mæglerne A/S, i forkøbet.

I løbet af sommeren var Real Mæglerne ude med en åben jobansøgning til mæglere, der ville etablere en af kædens butikker i Struer. Blandt andet lokket med en garanti for omsætningen det første år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Det store gys udebliver

Ugeavisen Struer

Nyt fitness-tiltag for unge

Annonce