Annonce
Ugeavisen Svendborg

40.000 kroner til blå baner

Bestyrelsesmedlem i badmintonklubben, Mads Kirchheiner, modtager donationen af Henrik Bo Jensen, Fonden for Fynske Bank. Privatfoto
Annonce

Svendborg: En æra er nu afsluttet. Svendborg Badminton Klub, der har spillet badminton i træhallen på Dronningemaen siden 1930’erne, flyttede for nylig over i Haahrs Skoles nye hal på samme adresse.

Svendborg Badminton Klub har gennem tiderne haft et solidt fundament at tilbyde medlemmer på alle niveauer de bedste sportslige betingelser. Og netop fastholdelsen af optimale fysiske og sportslige rammer har været afgørende for det samarbejde, der har været mellem Svendborg Badminton Klub og Haahrs Skole i hele planlægningen af den nye hal, fortælles det i en pressemeddelelse fra badmintonklubben.

- Vi kan med glæde sige, at vi fremadrettet også kommer til at tilbyde vores medlemmer en rigtig god badmintonoplevelse. I Svendborg Badminton Klub er vi særligt glade for det visuelle udtryk, de indfarvede baner giver i hallen. Det er helt afgørende for de sportslige betingelser, og så har det stor betydning for alle vores medlemmer, at de oplever, at den nye hal ”lugter” lidt af fjer.

Indfarvningen af banerne er blevet mulig på baggrund af en doantion på 40.000 kroner fra Fonden for Fynske Bank.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Svendborg

10 år med rock'n'roll

Ugeavisen Svendborg

Poesi i haven

Ugeavisen Svendborg

Julemærker i bycentret

Annonce