Annonce
Ugeavisen Vejle

Bøje & Brøchner er blevet FordStore-forhandler

Som FordStore-forhandler får Bøje & Brøchner forhandlingen af  hele modelprogrammet, blandt andet Ford Explorer. Foto: Flemming Larsen
Bilforretningen på Boulevarden 58 er en ud af seks FordStore-forhandlere i Danmark. Får forhandlingen af hele Fords modelprogram.

Motor: - Jeg har et oprigtigt ønske om at sikre fremtiden for vores forretning, og jeg tror på en familieforretning med Ford.

Det er budskabet fra Bent Krogh, indehaver af Bøje & Brøchner. Bilforretningen på Boulevarden 58 er blevet en ud af 400 FordStore-forhandlere i Europa - eller en ud af seks bilforretninger i Danmark, der per 1. januar har skiftet gear.


Annonce

Investeringen i at blive FordStore-forhandler er givet godt ud,især når man tænker på generationsskiftet i familievirksomheden.

Bent Krogh, indehaver af Bøje & Brøchner


- Jeg er sikker på , at vi som forhandler i løbet af de næste par år vil opleve en ændret strategi for distribution, servicering og garantiarbejde. Både drevet af importøren, men i lige så høj grad af vore kunder, forklarer Bent Krogh, der også selv bliver en del af denne strategi.

Bilforhandleren har været med været med i fire årtier, og kan senere i år fejre sit 25 års jubilæum, alene som som Ford-forhandler på Boulevarden.

Et hårdt år

Bent Krogh erkender, at 2020 ikke salgsmæssigt har været nogen succes.

- Det satte corona-pandemien en brat stopper for i marts måned. Men ved at investere i vores medarbejdere i stedet for at afskedige dem, er vi mere end nogensinde før gearet til fremtiden.

- Derfor synes jeg også, at investeringen i at blive FordStore-forhandler er givet godt ud, siger Bent Krogh, der især tænker på næste generation i familievirksomheden.

Bent Krogh, der om kort tid fylder 60 år, har længe været i gang med et glidende generationsskifte.

Sønnen Jonas Krogh er i dag således medejer af Bøje & Brøchner.

Annonce

Hele produktprogrammet

Når far og søn glæder sig over, at det er lykkedes at komme igennem 2020 uden fyringer, hænger det sammen med, at medarbejderstaben tæller dedikerede Ford-medarbejdere. Og som ny FordStore-forhandler kan man ikke bare tilbyde hele Fords program af modeller, det handler ligeså meget om viden til bilmærket og især servicen.

- Yder vi som forhandler den rigtige service, kører kunderne gerne længere for at købe bil - helt op til 100 kilometer. Servicen skal helst være lokal, her kører de fleste af os ikke mere end 30 kilometer for at få bilen på værksted, siger Bent Krogh.

Annonce

Flere demobiler

Når unge Krogh, og den lidt ældre Krogh glæder sig over at være blevet FordStore-forhandler, skal det også ses i lyset af, at Ford-forhandleren  som nævnt får hele Fords modelprogram.

FordStore forhandlingen kommer til Bøje og Brøchner på et tidspunkt, hvor sønnen  Jonas Krogh er trådt ind i familievirkomeden. Bent Krogh har dermed sikret næste generation. Foto: Flemming Larsen

- Vi kommer til at have mange flere demobiler i forretningen, det betyder, at man fremadrettet både kan prøvekøre en Ford Explorer, en Ford Mustang Mach-e og endnu flere ST-modeller, altså biler med flere hestekræfter og mere udstyr, forklarer Bent Krogh.

I øvrigt glæder bilforhandleren sig over, at man i dag kun skal koncentrere sig om et enkelt bilmærke.

- Det gør, at medarbejderne ved alt om bilmærket. Det gælder vores højt specialiserede medarbejdere på værkstedet, og sælgene, der ikke behøver slå op på internettet, da de allerede har den viden, som kunderne efterspørger, siger Bent Krogh.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce