Annonce
Ugeavisen Vejle

Kendt pølsevogn skal have ny ejer

- Det bliver med stort vemod, at jeg skal sige farvel til alle mine kunder, siger Anne-Mette Larsen, der har rakt blandt andet hotdogs over disken i 18 år. Foto: Flemming Larsen
Vesterbrogades Pølsevogn er kendt af de fleste vejlensere, og det samme er indehaveren gennem 18 år, Anne-Mette Larsen.
Annonce

Vejle:  Gennem de sidste 18 år er der ikke røget så få bøfsandwiches, pølsemix og franske hotdogs over disken, og i langt de fleste tilfælde er der også fulgt en frisk bemærkning med.

Men om lidt er det slut - ikke med pølsevognen, men med Anne-Mette Larsen bag disken. Pølsetangen bliver givet videre, Vesterbrogades Pølsevogn er solgt.

-  Jeg har nået en alder, hvor det er ved at være nu, hvis jeg skal prøve noget andet i mit arbejdsliv. De seneste 18 år har været skønne med mange arbejdstimer og ikke så meget fritid. Da corona-krisen tvang pølsevogne over hele kongeriget til at lukke ned, kom der nogle tanker og overvejelser i mit hoved, som jeg nok ikke for alvor har haft tid til at tænke før.

- Det er de overvejelser, jeg nu handler på. Jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer i mit arbejdsliv, fortæller Anne-Mette Larsen med det smil, som tusindvis af kunder er blevet mødt og sendt ud i verden af.

Annonce

Socialt samlingssted

Når der skal gøres status på livet og de 18 år som pølsemutter, er det hverken de mange timer eller de få gange, hvor åen bag pølsevognen truede med at gå over sine bredder, der fylder. Det er kunderne og det sociale liv, der har udfoldet sig i pølsevognen.

-  Det bedste ved at eje og arbejde i Vesterbrogades Pølsevogn har været kunderne. Vi er hurtigt kommet tæt på hinanden, og man oplever at blive en del af hinandens liv, glæder og sorger. Det har været utroligt givende og har givet nogle fantastiske oplevelser og minder, som jeg tager med mig videre, forklarer  Anne-Mette Larsen.


Jeg har nået en alder, hvor det er ved at være nu, hvis jeg skal prøve noget andet i mit arbejdsliv. De seneste 18 år har været skønne med mange arbejdstimer og ikke så meget fritid.

Anne-Mette Larsen, pølsemutter


Fremtiden indvies med en velfortjent tre ugers ferie, men Anne-Mette Larsen har allerede gjort sig tanker om, hvor et nyt kapitel af arbejdslivet kan begynde.

- Gennem mine 18 år her har jeg haft en masse skønne piger ansat, og man bliver nogle gange en slags reservemor for dem. Samtidig har jeg også haft en del  medarbejdere, der ikke altid har haft det lige let - hverken uden for eller i hjemmet. Det har givet mig en lyst til at arbejde med mennesker, som jeg i en vis forstand allerede har gjort, men måske hvor man kan hjælpe på en anden måde, fortæller Anne-Mette Larsen, mens optimismen omkring det nye kapitel, der venter, bobler i kroppen.

Anne-Mette Larsen og Vesterbrogades Pølsevogn tager afsked førstkommende  mandag og tirsdag med en særpris på hotdogs, der, grundet corona, kun er til takeaway.

Vesterbrogades Pølsevogns nye ejer vil føre stedet videre i Anne-Mette Larsens ånd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce