Annonce
Ugeavisen Vejle

Nytårsmenu til trængte børnefamilier: Gitte kunne servere en fem-retters menu på årets sidste dag

25 familier fik leveret menuerne fra Din Madpartner, og det er alle børnefamilier med hjemmeboende børn, som er bosiddende i Trekantområdet og for hvem 2020 har været en økonomisk udfordring. Gitte Bærenholdt og datteren Sofie Amalia fik den fem-retters nytårsmenu leveret af Oliver Lundgaard, indehaver af Fodbold- og event "Vi har fod på bolden". Foto: Flemming Larsen
Din Madpartner sørgede for 107 nytårsmenuer til 25 trængte børnefamilier. De kunne alle nyde en fem-retters menu.
Annonce

Vejle: Som studerende kan det være svært at få råd til menuen på årets sidste dag.

Det må Gitte Bærenholdt erkende, og derfor var det med fugtige øjne, hun torsdag eftermiddag modtog en fem-retters nytårsmenu fra Din Madpartner - Mad med personlighed. Cateringfirmaet stod sammen med fire andre firmaer, P.A. Andersen & Sønner, Dao - altid på vej, Fodbold- og event "Vi har fod på bolden" og HR i Fokus, for serveringen af en fem-retters nytårsmenu, kransekage, friskbagt franskbrød og rugbrød, hotdog til natmaden, drikkevarer og nytårspynt.

25 familier fik leveret menuerne, og det er alle børnefamilier med hjemmeboende børn, som er bosiddende i Trekantområdet, og for hvem 2020 har været en økonomisk udfordring.

- Broen i Vejle har også sørget for at min datter, Sofie Amalia, kan gå til fodbold. Og det var også dem, der ringede og sagde, at nytårsmenuen var reddet, siger en rørt Gitte Bærenholdt.

Hun havde ikke selv haft råd til nytårsmenuen.

- Var jeg ikke blevet valgt, havde menuen stået på en steg til hovedret og en billig dessert. Som studerende på sjette år er det svært at få budgettet til at strække, siger Gitte Bærenholdt.

Annonce

Mødt med taknemmelighed

Bag initiativet står Oliver Lundgaard, indehaver af "Fodbold- og event Vi har fod på bolden", og det var også ham, der sørgede for, at maden blev bragt ud til de 25 familier.

- Det havde ikke kunnet lade sig gøre uden opbakningen fra Vejle-firmaerne. Og jeg er hos familierne blev mødt med dyb taknemmelighed, det har været helt fantastisk, siger Oliver Lundgaard.

Familierne skulle ansøge om menuerne på Facebook og via mail.

Indehaveren af Din Madpartner - Mad med personlighed, Pernille Jul Nielsen, siger, at brevene fra familierne har berørt hende dybt.

- Det er et vigtigt initiativ, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce