Annonce
Ugeavisen Vejle

Spansk aften i Restaurant Skyttehuset

Det er Peter Rasmussen, sommelier og ejer af Gourmet Wine, der tager publikum med på den vinøse rejse gennem Spanien. PR-foto
Spanien er på menuen, og der serveres spansk vin til maden.
Annonce

Vejle: Vi kan ikke rejse til Spanien lige nu på grund af covid-19. Der er mange, der savner rejsen til syden, og det har fået Restaurant Skyttehuset til at invitere til en spansk aften 25. september.

Der bliver seks serveringer, og maden denne aften er naturligvis spansk-inspireret.

Spanien har i de seneste år taget syvmile skridt, når det kommer til kvaliteten på deres vine. Med områder som Priorat og Ribera del Duero, har de markeret sig stærkt på den internationale scene.

Annonce

Gode vine

Sommelier og ejer af Gourmet Wine, Peter Rasmussen, vil tage publikum med på en vinøs rejse gennem Spanien.

- Peters fortællinger og den spansk-inspirerede menu, kreeret af vores kokketeam, betyder, at der bliver noget for alle sanser, hedder det i en pressemeddelelse.

I løbet af aftenen vil der blive serveret vine fra nye områder sammen med de store vine fra Priorat og Ribera del Duero.

Forelsker man sig  i en eller flere vine, er der mulighed for at købe nogle flasker med hjem på aftenen, eller få flaskerne leveret til privatadressen.

Billetter kan købes i Restaurant Skyttehuset. /larsen

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Dråben, der stadig fylder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce