Annonce
Ugeavisen Vejle

Tema: Mig og min digitale tvilling

Oplægsholdere fra kultur, erhverv og kirke mødes for at udforske, hvilke muligheder der er i VR-teknologi, og hvor det stiller os. Foto: Mixed media

Vejle: En virtuel virkelighed er nær. Men hvor nær?

Det tager "Art Tech Tuesday" op 6. april klokken 15 til 16. Her mødes oplægsholdere fra kultur, erhverv og kirke for at udforske, hvilke muligheder der er i VR-teknologi, og hvor det stiller os.

Du kan se med live via Vejle Musikteaters hjemmeside.

Den teknologiske udvikling udvikler sig hastigt, og det kan begynde at udviske grænserne mellem en fysisk og digital virkelighed.

Er der grund til bekymring eller begejstring? Det ser Art Tech Tuesday nærmere på 6. april, hvor temaet er 'Mig og min digitale tvilling'.

Her vil Mads Troelsgaard, CEO og Partner i Unity Studios give deltagerne en fornemmelse af, hvad der egentlig er muligt med virtuel reality, nu og inden for de næste år. Bagefter fortæller kunstner Martine Jarlgaard om sin XR-kunstinstallation 'Meet Yourself' - en installation, hvor publikum på Louisiana Museum of Modern Art i 2018 kunne møde en 3D version af sig selv.

Teolog og sognepræst Lars Gustav Lindstrøm Lindhardt er dagens tredje deltager.

Næste Art Tech Tuesday er tirsdag 1. juni. /lasau

Art Tech Tuesday

Foredragsrækken er udviklet i et samarbejde mellem AI Innovation House, VejleMuseerne, Vejle Bibliotekerne, Vejle Musikteater og Vejle Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce