Annonce
Ugeavisen Vejle

Tredje gang er lykkens gang: Bar'sushi åbner restaurant på Rådhustorvet

Ved at flytte indgangsdøren fra den ene ende til den anden ende af lejemålet, bliver der plads til mellem 16 og 20 spisende gæster, siger Mojtaba Azarmipour, der står i spidsen for Bar'sushi på Rådhustorvet 4 i Vejle. Foto: Flemming Larsen
Bar'sushi åbner fredag på Rådhustorvet 4, nemlig i de lokaler, der tidligere rummede Sushi Mania.
Annonce

Vejle: Tredje gang er lykkens gang, som man siger. Talemåden passer på restaurantkæden Bar'sushi, der på fredag 22. januar igen åbner restaurant i Vejle, nemlig på Rådhustorvet 4 i Vejle i de lokaler, der indtil i søndags rummede sushirestauranten Mania.

Sushi Mania har boet på adressen siden 5. maj 2019, men søndag sluttede sushi-eventyret med Preben Møllegaard Grundtvig og Mostafa Azarmipour ved roret.

Annonce

Renoverer på fire dage

I spidsen for Bar'sushi på Rådhustorvet står Mojtaba Azarmipour, som 11. januar stiftede selskabet Bar Sushi Vejle hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. Mojtaba Azarmipour er tvillingebror til den ene af de tidligere ejer af Sushi Mania, Mostafa Azarmipour.

- Jeg fik nøglerne til lokalerne søndag aften. Og da der er tale om forholdsvis nyindrettede lokaler, regner jeg med, at vi kan åbne på fredag. Køkkenet skal renoveres, og så skal der indrettes mellem 16 og 20 siddepladser i restauranten, siger Mojtaba Azarmipour.

Pladserne skabes ved at flytte indgangsdøren fra den ene ende at lejemålet til den anden ende.

- Det betyder også, at vores takeaway kunder ikke kommer til at forstyrre vores spisende gæster i restauranten, siger Mojtaba Azarmipour.

Han  har i første omgang ansat to sushikokke, mens han sammen med fire andre ansatte selv skal stå for at servicere gæsterne i sin nye sushirestaurant.

- Jeg har lavet en aftale med Bar'sushi, fordi de har et koncept, som passer til det, jeg gerne vil, siger Mojtaba Azarmipour.

Annonce

Tredje gang

Det var odenseaneren Claus Skovsted, der lærte vejlenserne at spise sushi. Det var tilbage i april 2012, hvor han sammen med Sebastian Nilson åbnede Vejles første sushirestaurant, Bar'sushi.

Restauranten åbnede på Nørretorv, nemlig i de lokaler der i dag rummer Restaurant Bone's, der i november 2014 overtog lokalerne - ikke bare efter Bar'sushi, men også yderligere to lejemål, som havde til huse på Nørretorv,  Paradis-is og Restaurant Torvet.

Efter at have været væk fra Vejle i godt et år kom Bar'sushi igen tilbage til Vejle. Her indgik indehaveren af den japanske diner og takeaway-bar, Bar'sushi, en aftale med Torvehallerne, Steen B. Jacobsen og Terje Thesbjerg.

Det var tilbage i januar 2015, og efter at have boet i Torvehallerne i knap seks år åbner Bar'sushi altså nu på Rådhustovet 4 i Vejle med en ny franchisetager.

Bar'sushi bliver konkurrent til en håndfuld sushirestauranter, nemlig Torvehallernes egen, nye sushibar, Oasia - sushi & wok, Sushi Atami i Nørregade, Nara Sushi på Dæmningen, Running Sushi i Foldegade og Sushi Køkken Vejle på Vesterbrogade. Derudover serveres der også sushi hos Restaurant  Zhou på Dæmningen og Restaurant Shangrila  på Flegmade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce