Annonce
Via skærmen derhjemme kan deltagerne følger med, når Yvonne Deleuran Larsen laver mad online. Forinden har deltagerne købt råvarerne i Spinderihallernes café. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Corona byder også på gode ting: Positive oplevelser på menuen

Corona-pandemien har også ført nye initiativer med sig. Det er Spinderihallerne og Culinary Institute by Vejle Erhverv gode eksempler på.
Annonce
Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Fabrikken i Vedelsgade

Annonce
Ugeavisen Vejle

Lennart fra Vejle havde slebet kniven og skar konkurrenterne fra én efter én

Annonce
Ugeavisen Vejle

Her er både mad og drikke fra Italien - og så elsker den nye kok at snakke med gæsterne

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Hvordan smager Vejle? Inge er klar med en særlig gave

Ugeavisen Vejle

1000 vejlensiske børn får voldsomme flammer at se

Ugeavisen Vejle

Vejles stjerner skal stråle: Byens Bedste kårer lokale helte

Mød landbruget i biograften

Ugeavisen Vejle

"Love Me Kenter" på Vejle Musikteater

Annonce
Ugeavisen Vejle

Deniz Serinci fortæller om Mellemøsten i brand på biblioteket

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: Vejle Telefonselskabs omstilling

Ugeavisen Vejle

Donerer du pant? Så mange penge fik discountkædens tre butikker i Vejle ind

Slagter Gregersen fik kniven for struben, men for ham handler det om noget andet og mere

Her er læsernes dom: Denne pizza er Vejles bedste

Ny udrykning til stor Vejle-virksomhed: Sidst skete der en større eksplosion- nu er der nyt

Du ved det garanteret: Hvor køber man Vejles bedste pizza?

Annonce