Annonce
Kødet modner de første 19 dage i modningsrum ved slagteriet, og herefter lander det i Vejle, hvor det modner videre i cirka 25 dage i det store Italienske modningsskab i restauranten. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Italiensk Steak og Bistro-restaurant tager form

Torvehallerne har barslet med planerne om restauranten i det seneste år. Gæsterne har ønsket et spisehus med steak af det bedste marmorerede kød.

Annonce
  • Flemming Larsen
    Kødet modner de første 19 dage i modningsrum ved slagteriet, og herefter lander det i Vejle, hvor det modner videre i cirka 25 dage i det store Italienske modningsskab i restauranten. Foto: Flemming Larsen
  • Flemming Larsen
    Kok Anders Andreasen glæder sig til at skære steak til vejlenserne og gæsterne i Torvehallernes nye restaurant. Foto: Flemming Larsen
Ugeavisen Vejle

Vejles store gå-i-byen gade får et nyt look: Nu får stedet tilført noget anderledes

Annonce
Ugeavisen Vejle

Derfor holder Louis Nielsen i Vejle lukket: Det er årsagen, og alle medarbejder skal det samme

Annonce
Ugeavisen Vejle

Tilde Trold på besøg i Økolariet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Nu åbner Rema1000 sin nye butik i Vejle

Ugeavisen Vejle

Søger billeder: Nu kan dine camping-billeder ende på museum

Ugeavisen Vejle

Ugens foto: En kuglepostvogn på Borgvold

Ugeavisen Vejle

Har du set det nye torv i Vejle? Klar til boldspil og konkurrencer første lørdag i maj

Ugeavisen Vejle

Mette og Henrik gik på restaurant: Fik serveret noget, de ikke havde smagt før

Ugeavisen Vejle

Vejle har mere at byde på end naboerne: Disse 41 steder i Vejle skal du absolut se

Annonce