Annonce
Byliv

Corona spolerede udlandsrejse: Nu åbner Anders specialbutik i hjertet af Valby

31-årige Anders Mindrup fik sine rejseplaner spoleret af corona. Nu står åbner han en helt ny specialbutik i Valby. Foto: Jens Mouvielle
Egentlig skulle 31-årige Anders Mindrup rejse rundt i Asien, men da corona lagde den drøm ned, spirede en ny. Onsdag 6. januar slår han dørene op til sin splinternye specialbutik med delikatesser fra hans familie og hjemstavn i Odsherred.

Der er blevet knoklet på Tingstedet 8, lige siden Anders Mindrup overtog adressen fra frokostbutikken Encke og Duers.

Butikken hedder ‘Anderberg KBH’, og er en specialbutik med blandt andet produkter fra Anneberg Kulturpark i Odsherred. Her kan du få alt fra kaffe, øl, vin, kunst, tang, desserter, vegetarisk takeaway-mad, og sidst men ikke mindst det, der startede idéen: Is.

Anders Mindrups familie er nemlig dem, der står bag Isøre is fra Odsherred. Det er et familiedrevet ismejeri med fokus på kvalitet og velsmag.

Annonce

Desuden er det hans mor og søster, der laver den vegetariske take-away mad. Alt fra bowls, paninier og specielle salater. Både is og mad er lavet af økologiske råvarer, hvilket er et generelt fokus i butikken.


Man skal være optimistisk for at være iværksætter, og jeg tror grundlæggende på, at det er en god idé at bringe kvalitetsis til Valby, hvor der ikke er gået på kompromis med råvarerne.

Anders Mindrup, indehaver af Andeberg KBH


- Tanken med den her butik er at kunne tilbyde vores kunder de her kvalitetsprodukter fra Odsherred hele året rundt. Mange sommerhusgæster har allerede et forhold til producenterne, og det er selvfølgelig håbet at Valby vil tage godt imod konceptet. Fokus er på kvalitet, bæredygtighed og økologi. Mens vi har gået og gjort klar, er der allerede en masse, der har henvendt sig og budt mig velkommen. Corona til trods, så håber jeg at det bliver rigtig godt på den lange bane.

En ny drøm

Coronarestriktionerne i marts endte sjovt nok med at blive hele startskuddet til at se muligheden for at åbne en butik fra Odsherred i København.

- Mine planer blev jo ændret ret drastisk af coronasituationen, og da jeg kunne se den gode respons, min familie får på deres produkter, spirede tanken om at lave en butik, hvor jeg kan vise det frem, siger Anders Mindrup og fortsætter:

- I begyndelsen var idéen, at butikken skulle repræsentere min families is, men det udviklede sig hurtigt, og nu kan man smage et bredt udvalg af specialiteter fra Odsherred. Jeg glæder mig til at vise det frem og til at møde alle dem derude, siger Anders Mindrup.

Grundet de coronarestriktionerne bliver Anders Mindrups start som erhvervsdrivende noget anderledes, end han havde forestillet sig. Han er dog stadig optimistisk.

Anders Mindrup åbner 6. januar og ser frem til at vise sine specialiteter frem. Foto: Privat

- Man skal være optimistisk for at være iværksætter, og jeg tror grundlæggende på, at det er en god idé at bringe kvalitetsis til Valby, hvor der ikke er gået på kompromis med råvarerne. Her fra start kan jeg så servere noget god kaffe og vegetarisk takeaway-mad, og folk kan stille og roligt lære os at kende frem mod foråret. Isen er dog allerede helt oplagt som to-go til middagsselskaber til nytår osv.

Anderberg KBH åbner som nævnt onsdag 6. januar, og vil forsøge at holde åbent alle ugens dage, dog med forbehold for coronarestriktioner. Der er som nævnt gode muligheder for takeaway, både hvad angår salater, kager og is. Foruden selvfølgelig kaffe to-go.

Annonce

Mest læste

Annonce
Alarm112

Kilovis af hård narko blev leveret i små æg på søndage

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Alarm112

16-årig var i livsfare: Sag om knivoverfald kommer for retten efter 33 måneder

Annonce
Forsiden netop nu
Alarm112

Ung kvinde voldtaget nær S-togsstation i København

Mest læste

Seneste nyt

Annonce