Annonce
Byliv

Stort familie-bageri rykker til Valby med ny satsning: Da vi fik chancen, kunne vi ikke sige nej

Christian og Amanda Bodenhoff foran den nye bagerbutik i Valby. Foto: Jens Mouvielle
Det familieejet bageri Bodenhoff er åbnet i Valby med en stor bagerforretning i Skolegade, hvor Musik-Conditoriet tidligere lå. De nye ejere er glade for at være kommet til bydelen, hvor de har lanceret et helt nyt koncept.

Christian og Amanda Bodenhoff repræsenterer de to nyeste generationer i familiebageriet, der for nyligt slog dørene op i Valby på Skolegade 19A.

Lørdag 27. marts var første åbningsdag, og siden har der været travlhed ude foran det store lokale, der ligger klos op ad Valby Station.

Lokalet har nemlig skulle gennemgå en total renovering for at kunne løfte de ambitioner, som Bodenhoff har, og de er selvsagt store.

- Vi fik muligheden for at købe lokalerne for to år siden, men da var vi ikke klar. For tre-fire måneder siden var vi et sted, hvor vi havde mulighed for at udvide, og da vi fik chancen for det igen, kunne vi ikke sige nej. Der er mange gode og spændende muligheder i det her lokale, og vi synes selv, vi er kommet ud med et meget godt resultat, siger Christian Bodenhoff og slår fast:

- Efter at have brugt lidt længere tid på at komme på plads end først antaget, er vi nu klar til at blive en del af Valby og den spændende udvikling bydelene går igennem, bydelen går igennem.

Annonce

Lanceret med nyt koncept

Bodenhoff har nydt stor succes - også under corona, hvor omsætningen er steget - og de har som konsekvens af den succes haft brug for at udvide forretningen. Bagerforretningen i Valby er den 9. butik, og selvom man kan kalde det for en blandt mange, så er den alligevel ganske særlig.

Det er nemlig i Valby, at Bodenhoff har valgt at give første forsmag på deres helt nye koncept, hvor de sælger deres egen chokolade.

Som det første sted har Bodenhoff lavet en bod i deres butik, hvor de sælger deres helt nye Bodenhoff-chokolade. Foto: Jens Mouvielle

- Vi har fået en god start her i Valby, og det er vi glade for. Folk er søde til at komme ind forbi, og de har taget godt imod vores nye koncept med chokoladen, så det tegner rigtig lovende, siger Amanda Bodenhoff og fortsætter:

- Vores satsning på chokoladen er helt ny og noget, vi har gjort for at adskille os fra de andre bagere i markedet. Valby er det første sted, hvor vi viser det frem, og ellers vil det komme i udvalgte bagerier.

Annonce

Spændende placering

Christian Bodenhoff fik øjnene op for lokalet i Skolegade, da den tidligere ejer Thorleif Kristensen, der havde sin egen bagerbutik Musik-Conditoriet på lokationen, selv henvendte sig.

- Hvis ikke Thorleif havde inviteret mig, var jeg nok ikke faldet over lokalet, fordi det ligger gemt lidt væk. Men da jeg kom herud, så jeg, at der er virkelig mange gode muligheder i placeringen så tæt på Valby Station samtidig med at lokalets størrelse betyder, at vi kan rykke vores konditor-produktion herud, siger Christian Bodenhoff og slår fast:

- Desuden vil vi også gerne have en butik i Valby, da bydelen er meget attraktiv, så det er jo bare dejligt, at så mange ting går op i en højere enhed her, siger Christian Bodenhoff.

Bodenhoff i Valby ligger klos op ad Valby Station. Foto: Jens Mouvielle

Den specielle placering tæt på Valby Station betyder, at Bodenhoff har gjort klar til at lave et nyt greb i deres salg af brød, kager og chokolade. De har nemlig lavet en luge ud til stationen, hvor travle pendlere kan købe en kage, noget brød eller en kop kaffe, mens de står på perronen.

Dette koncept er dog ikke sat helt i søen endnu, da Bodenhoff venter på, at der bliver åbnet mere op i forhold til de nuværende corona-restriktioner.

- Med det her lokale kan vi komme tæt på en station, og det er der mange spændende perspektiver i. Vi glæder os til at kunne sælge morgenbrød direkte ud på perronen, men det giver først mening for os at tage den del i brug, når der kommer lidt bedre flow og flere mennesker på stationen, siger Christian Bodenhoff.

Annonce

Velkommen til

Det er med ro i maven, at beslutningen om at flytte til Valby er blevet taget. Christian Bodenhoff og datteren Amanda Bodenhoff fortæller nemlig, at de har fået en del henvendelser fra kunder, der gerne så dem flytte til postnummer 2500.

- Vi har fået mange henvendelser fra kunder, der gerne så, vi kom til Valby. På den måde er vi glade for, at vi nu kan efterkomme det ønske og gøre det nemmere for vores kunder i det her område, lyder det fra Christian Bodenhoff.


Vi fik muligheden for at købe lokalerne for to år siden, men da var vi ikke klar. For tre-fire måneder siden var vi et sted, hvor vi havde mulighed for at udvide, og da vi fik chancen for det igen, kunne vi ikke sige nej.

Christian Bodenhoff


Hvis man spørger Valbys nye bager om, hvad valbyborgerne kan forvente af deres nye butik, og hvordan de adskiller sig fra andre bagerier, er svaret klart:

- Vi er stolte af stadig at være en familievirksomhed, og så adskiller vi os på kagesiden, hvor vi har et stort sortiment, der også nemt kan bestilles på nettet. Nogle af de bagerier, der er tæt på os, har målrettet deres butik til at være mere café-præget, hvor vi er gået all in på kager og brød, wienerbrød og nu også vores eget Bodenhoff-chokolad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Miljø

Giftigere end Stejlepladsen? Socialdemokraterne nægter at undersøge forureningsgraden af 'Valbyengen'

Byliv

Aflåst cykelparkering tilbage på stationen

Byliv

100 tons frådende forhistorie flytter ind i Zoo

Byliv

Natur-organisation raser over nyt anlæg: Vi har en unik mulighed for at få en park til Valby

Annonce