Annonce
Ugeavisen Varde

Claus fra Bechsgaard skal hjælpe Esbjerg Vikings

Esbjerg Vikings nye salgskonsulent Claus Rasmussen (t.v) og direktør Lars Guldager Dyhr glæder sig over at indlede det nye samarbejde omkring speedwayholdet Esbjerg Vikings. PR-foto
Claus Rasmussen er ny salgskonsulent hos EMS Elite, der er selskabet bag speedwayholdet Esbjerg Vikings. Dermed styrker de forsvarende sølvvindere også holdet udenfor banen.

Varde/Esbjerg: Det er ikke kun i forhold til kørertruppen, at speedwayholdet Esbjerg Vikings hele tiden er på jagt efter den næste store profil. Det arbejde foregår også udenfor banen, hvor den fortsatte udvikling er i fokus med en kontinuerlig udvikling af organisationen.

Nyeste tilføjelse er salgskonsulent Claus Rasmussen, der både har et indgående kendskab til speedwaysporten og ikke mindst salgsarbejde, hvor mange kender ham fra herretøjsbutikken Mr. Bechsgaard i Varde. Her vil Claus Rasmussen fortsat være ansat, men sideløbende er han udset til at være manden, der skal hjælpe Esbjerg Vikings med at tage det næste skridt. Det oplyser Esbjerg Vikings i en pressemeddelelse.

- Vi kigger hele tiden på, hvem der har de bedste kompetencer til at styrke os, og her er Claus Rasmussen et oplagt valg til at sikre fortsat kommerciel udvikling. Han besidder de rigtige menneskelige kvaliteter, så han vil være et sympatisk og vellidt ansigt på Esbjerg Vikings, og han har en uhyre stor kontaktflade, der vil komme os til gode. Vi har mærket en øget efterspørgsel, som giver et behov for flere hænder, og her er han den helt rigtige tilføjelse, udtaler direktør for Esbjerg Vikings, Lars Guldager Dyhr, i pressemeddelelsen.

- Jeg glæder mig til at kaste mig over opgaven, for der sker rigtigt meget spændende i og omkring Esbjerg Vikings, der har ambitiøse planer både på og udenfor banen. Jeg kender rigtigt mange af de gode mennesker, der er involveret i projektet, og da vi først begyndte at tale mere konkret sammen, var det helt oplagt at gå videre med et samarbejde. Jeg tror virkeligt, at der venter mange gode oplevelser på både sponsorer og tilskuere, når dørene igen åbnes på Granly Speedway Arena, og jeg tror på, at vi kan skabe nogle fede rammer for både sporten og kommerciel udvikling sammen, lyder det fra Claus Rasmussen i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Endelig kommer cykelstien

Annonce