Annonce
Ugeavisen Varde

Endnu en bankdirektør stopper i Varde

Poul Vig Nielsen slutter en lang karriere inden for den lokale bankverden, når han går på pension den 30. september. Han, der er fra Horne, begyndte i 1977 som elev i Andelsbanken - nu Nordea - i Kræmmergade i Varde og slutter af som filialdirektør i Skjern Bank i Varde. Arkivfoto: Henrik Reintoft
Afdelingsdirektør Poul Vig Nielsen (63) hos Skjern Bank i Varde føler, at tiden er den rette til at gå på pension. Sidste arbejdsdag er 30. september.

Varde: Alting har en ende. Og den har afdelingsdirektør Poul Vig Nielsen (63) i Skjern Bank i Varde nået i forbindelse med sit arbejde. Den 30. september går han på pension. Det er ellers ikke alderen eller helbredet, der trykker.


Den simple forklaring er, at jeg går meget op i at holde, mens jeg er rigtig glad for at gå på arbejde, og inden jeg bliver en sur, gammel mand.

Afdelingsdirektør Poul Vig Nielsen, Skjern Bank i Varde


- Den simple forklaring er, at jeg går meget op i at holde, mens jeg er rigtig glad for at gå på arbejde, og inden jeg bliver en sur, gammel mand, siger han med et glimt i øjet.

Han er i øvrigt den anden bankdirektør i Varde, der stopper. Også filialdirektør Gertie Baungaard Gorzelak fra Sydbank i Varde har netop sagt sin stilling op, da hun har fået et nyt job. Først den 1. maj må hun oplyse hvilket job.

Golfkørekort

Poul Vig Nielsen, der oprindeligt stammer fra Horne og i 28 år boede i Tistrup, ser med stor glæde tilbage på udviklingen i Skjern Bank, der kom til Varde i 1995. Siden 2002 har han været afdelingsdirektør i Varde, der er vokset fra nogle få til en afdeling med 17 medarbejde. Det er hans arv.

- Det bliver svært at forlade min stol og de 17 medarbejdere, siger Poul Vig Nielsen, der allerede for fire måneder siden informerede ledelsen i Skjern Bank om sin beslutning.

Så der er god tid til at finde en afløser til afdelingen i Varde, hvor han i dag selv bor med hustruen.

- Min hustru arbejder ufortrødent videre. Jeg skal til at cykle noget mere og have mit golfkørekort slebet af, siger Poul Vig Nielsen.

Derudover er han bestyrelsesmedlem i Den Sydvestjyske Venstrepresse og Jysk Fynske Medier.

- Det er nok svært ikke at lave noget. Nu må vi se, om der byder sig et eller andet, siger Poul Vig Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce