Annonce
Ugeavisen Varde

Fra bestyrere til forpagtere: Nu skal Annemette og Casper realisere drømmene

Annemette og Casper Rosendahl her i Polyfonen, som, ifølge parret, har solgt godt med billetter til diverse arrangementer. Arkivfoto: Martin Jørgensen
Parret glæder sig over, at det nu er blevet en realitet. Efter at have stået i spidsen for Arnbjerg Pavillonen i lidt over et år har de nu overtaget forpagtningen af hotellet.

Varde: Ejerne af Arnbjerg Pavillonen, PL Hotels A/S, kan nu offentliggøre, at Casper og Annemette Rosendahl har overtaget forpagtningen af hotellet pr. 1. april 2022.

Casper Rosendahl fortæller om et travlt og spændende første år, siden parret tiltrådte i marts 2021. Derfor er de da også ekstra glade for, at forpagtningsaftalen nu er på plads.

- Det er noget, vi har glædet os meget til. Vi er stolte over, at vi nu får lov til at overtage byens hotel på helt egen hånd. Vi har hele tiden gjort det klart, hvordan vi gerne vil køre stedet. Nu skal de drømme realiseres, og der kommer nye tiltag hen af vejen, som vi glæder os til at præsentere for folk, siger Casper Rosendahl.

Annonce

Den nye aftale betyder, at parret har købt Hotel Arnbjerg ApS. Praktisk betyder det, at Casper og Annemette Rosendahl ejer alt inde i bygningen. Blandt andet Polyfonen, som der skal videreudvikles på.

- Vi vil forsøge at fortsætte med at finde virkelig gode navne. Vi er eksempelvis stolte af at få håndboldlandsholdets træner Nikolaj Jakobsen til foredrag. Det er en stor profil, og vi håber at kunne tiltrække flere spændende navne, fortæller Casper Rosendahl.

Hvad kommer den nye aftale til at ændre i jeres dagligdag?

- Det eneste, der er ændret, er, at det er vores penge, det går ud over. Men vi tager hverken større eller mindre risiko af den grund i vores daglige arbejde og de beslutninger, vi foretager os. Vi fortsætter på samme måde, og vi er da glade for, at det kan blive en realitet. Især i disse tider, hvor man kan overbevise banken og alle mulige andre om, at det er en god idé, afslutter Casper Rosendahl.

Det eneste, der er ændret, er, at det er vores penge, det går ud over. Men vi tager hverken større eller mindre risiko af den grund i vores daglige arbejde og de beslutninger, vi foretager os. Vi fortsætter på samme måde, og vi er da glad for, at det kan blive en realitet. Især i disse tider, hvor man kan overbevise banken og alle mulige andre om, at det er en god idé, afslutter Casper Rosendahl.

Casper Rosendahl
Her er Casper, Annemette og datteren Laura samlet foran Arnbjerg Pavillonen i 2021, hvor de overtog stedet. Parret har derudover tvillingepiger. Arkivfoto: Malene Wonsbek
Annonce
Ugeavisen Varde

Musik- og Billedskolen inviterer til sommerkoncerter i det fri

Annonce
Ugeavisen Varde

Ny kunderådgiver i Andelskassen i Varde

Annonce
Ugeavisen Varde

Ny privatrådgiver i Ringkjøbing Landbobanks afdeling i Tarm

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Cowboy-eventyret på Torvet er slut: Nu er der muligvis nye lejere til pølsevognen i hjertet af Varde

Ugeavisen Varde

Den elektrikeruddannede musicalskuespiller Christoffer Sonnich Møller afløser Liv Stevns som leder af talentskole

Ugeavisen Varde

Mere kunst i Vardes Midtby

Ugeavisen Varde

Træn kroppen og hjertet med hjertevandring

Ugeavisen Varde

Varde Bibliotek kan fejre tredobbelt jubilæum i 2022

Ugeavisen Varde

Anette var 48 da hun fik en hjerneblødning: Mediyoga har hjulpet hende tilbage til det gode liv

Ugeavisen Varde

Naturvejleder fortæller om naturens afslappende påvirkning

Annonce