Annonce
Ugeavisen Varde

Kristian fra Outrup vinder Arbejdsgivernes pris for elinstallatører

Kristian Tofting Kristensen (t.v.) fik overrakt elinstallatørprisen fra TEKNIQ Arbejdsgiverne af Per Jørgensen, adjunkt ved EASV. PR-foto
43-årige Kristian Tofting Kristensen fik pris som dygtig elinstallatør.

Outrup: Et gennemsnit på 9,88 sikrede Kristian Tofting Kristensen fra Outrup prisen fra TEKNIQ Arbejdsgiverne, da studerende på Smart Academy i Esbjerg for nylig fik papir på deres uddannelse til elinstallatører. Han har formået at tage deltidsuddannelsen AU i elinstallation, sideløbende med at han har passet sit arbejde hos Tjæreborg Industri. Det oplyser TEKNIQ Arbejdsgiverne i en pressemeddelelse.

Prisen gives til den studerende på hvert erhvervsakademi, der har klaret sig bedst på uddannelsen og har bestået autorisationsprøven. Og selvom den nye coronahverdag betød, at afslutningen på uddannelsen blev lidt usædvanlig, kunne det ikke dæmpe Kristian Tofting Kristensen glæde over prisen.

- Jeg vidste faktisk ikke, der var en pris. Men det var en god bekræftelse på det arbejde, jeg har lavet – især fordi jeg til den afsluttende eksamen var umådeligt meget i tvivl om, hvordan jeg havde klaret mig, indtil jeg fik mit 12-tal. Jeg har så efterfølgende fået at vide, at min lillebror faktisk fik prisen for nogle år siden som vvs-installatør, siger den 43-årige prisvinder.

Annonce

Ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne er prisen da også en vigtig markering af de kompetencer, de nybagte installatører bliver udstyret med.

- Installationsbranchen har brug for dygtige folk – ikke mindst når vi kommer ud på den anden side af coronakrisen. Og vi kan jo se, at de nyuddannede installatører er meget eftertragtede ude i virksomhederne, siger Tina Voldby, underdirektør hos TEKNIQ Arbejdsgiverne, der repræsenterer 4.300 virksomheder indenfor el, vvs og metal.

Også hos Tjæreborg Industri er der stolthed over prisvinderen:

- Han er en stilfærdig person, men han kan sit kram og har præsteret at uddanne sig videre, selvom han har både job og familie ved siden af. Det er jo dejligt at have veluddannede mennesker, der vælger at fortsætte i virksomheden, og vi har brug for dem. Så det betyder meget for os, og vi ønsker ham mange gange tillykke med prisen, lyder det fra direktør for Tjæreborg Industri, Marianne Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Maren sagde sit faste lærerjob op for at blive kunstner på fuld tid: - Jeg kniber mig selv i armen – er det virkelig sandt?

Ugeavisen Varde

Ro på

Annonce