Annonce
Ugeavisen Varde

Sascha og Jeremy skal drive grillbar i Varde

Sascha Levsen og Jeremy Bo Pedersen har aldrig arbejdet med pølser og brød før, men nu vender de hjem fra Aarhus til Varde for at drive Boulevard Grillen.

Varde: Der kommer hverken falafler eller humus på menukortet. Det har Jeremy Bo Pedersen og kæresten Sascha Levsen nemlig fået nok af i Aarhus.

I stedet skal det være klassikere, der langes over disken, når parret til maj byder indenfor hos Boulevard Grillen i Varde.

Hverken Jeremy Bo Pedersen eller Sascha Levsen har arbejdet i en grillbar før. De har heller aldrig været selvstændige, men de går til opgaven med både ambition og ydmyghed.

Annonce

- Man kan sagtens have en pointe i, at unge mennesker har en tendens til at tro, at man kan det hele. Der har vi nok valgt at sige, at vores tilgang til det er at være ret ydmyge, siger Jeremy Bo Pedersen.

Derfor har parret søgt råd og vejledning hos bekendte og andre med erfaring fra erhvervet.

Helt uden erfaring er de to dog ikke. Hun har haft diverse servicejobs, hvor hun har stået bag kassen, arbejdet med kundeservice og behandlet fødevarer. Han er aktiv i politik og har fungeret som landskasserer i to år, så han ved noget om at skabe sorte tal på bundlinjen.

Parret er begge opvokset i Varde.

Parret drømmer om, at Boulevard Grillen kan blive indbegrebet af en klassisk dansk grillbar, og derfor satser de på et traditionelt menukort. Det er hotdogs, bøf- og flæskestegssandwiches, og leverandørerne har de udvalgt med fokus på jyske og lokale produkter. Det er gris fra Theilgaard, og drikkevarerne bliver Frem fra Ribe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce