Annonce
Ugeavisen Varde

Tina og Pernille er klar til "Varde på vægten"

Tina og Pernille har efterhånden fået trænet så meget, at de måtte ud og købe nyt - mindre - træningstøj. Det er i den grad blevet brugt. Privatfoto
Veninderne har besluttet sig for at forpligte sig til endnu et sundheds-projekt for at holde fokus på den nye livsstil.
Annonce

Varde: Der er tre uger tilbage af U-vendings-forløbet, som Tina Farup Christensen og Pernille Brødsgaard vandt en plads på i en konkurrence i ugeavisen.

- Skræmmende og vemodigt, for hvad dælen gør vi så, når vi ingen "barnepiger" har. Hvem skal så "passe" os, og hvad med hyggen med de andre på holdet to gange om ugen, skriver Tina og Pernille, som har prøvet kræfter med anderledes træning både udendørs og i træningssalen i løbet af de seneste uger.

For at holde fokus på den nye, sunde livsstil overvejer de to veninder at melde sig til projektet "Varde på Vægten", der begynder til januar. Både for at der er noget, der forpligter og holder i hånden, men også for at få endnu mere inspiration til den sunde kost, som, både Tina og Pernille har fået øjnene op for, er så vigtig, for at formen ikke løber af sporet.

Sådan kan du træne derhjemme med AMRAP

AMRAP betyder "As Many Rounds As Possible". Altså man laver så mange runder, som man kan nå på x antal minutter. En træning kunne fx se sådan ud: AMRAP 15 min:

5 burpees - 10 dips - 15 air squats - 20 sprællemænd.

Start forfra, hver gang du har afsluttet en runde og lav så mange runder som muligt.

Husk at lægge mærke til, hvordan du forbedrer dig og kan nå flere runder på den samme tid, efterhånden som du udvikler dig. Udvid evt. tiden fra 15 minutter og op til så lang tid, du synes.

Derfor følger vi dem

Tina Farup Christensen, 41, og Pernille Brødsgaard, 40, vandt et 12 ugers livsstilsforløb med personligt trænings- og kostprogram hos Emcare gennem Ugeavisen Varde. De to er veninder og naboer og har tilsammen fem børn, to mænd, en kanin og en hund, og så arbejder de som henholdsvis udviklingskonsulent på Varde Kommune og sygeplejerske på SVS i Esbjerg.

Som så mange andre oplever de, at det er svært at prioritere sig selv og træning midt i hverdagens trummerum, og derfor tjekker vi ind hos dem løbende for at høre, hvordan det går, hvad der er svært, hvor det gør ondt, og hvad der bare kører på skinner.

Forløbet for de to startede mandag i uge 39.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce