Annonce
Ugeavisen Varde

Varde på vægten er udsat på grund af corona

Annonce

Varde: Varde på Vægten er et koncept, hvor man i fællesskab får mere energi og overskud via motion og sund kost. Konceptet har kørt siden 2016, og efterhånden har hundredvis af vardensere startet året med at få sat skub i sundheden på den måde. På grund af corona-restriktionerne er Varde på Vægten 2021 imidlertid udskudt på ubestemt tid, lyder meldingen fra Martin Olsen hos Emcare, der sammen med Optimal Kost og Varde Fritidscenter står bag konceptet.

- Egentlig skulle starten på Varde på Vægten 2021 være gået 9. januar, men vi afventer i øjeblikket, hvornår vi på forsvarlig vis kan komme i gang, siger Martin Olsen.

Man kan følge med i, hvornår starten går på Varde på Vægtens facebookside.

Vil du i mellemtiden have gang i lidt hjemme-motion, så prøv disse øvelser, som Christoffer fra Emcare har sat sammen til Ugeavisen Vardes læsere ved en tidligere lejlighed.

Sådan kan du træne derhjemme med AMRAP

AMRAP betyder "As Many Rounds As Possible". Altså man laver så mange runder, som man kan nå på x antal minutter. En træning kunne fx se sådan ud: AMRAP 15 min:

5 burpees - 10 dips - 15 air squats - 20 sprællemænd.

Start forfra, hver gang du har afsluttet en runde, og lav så mange runder som muligt.

Husk at lægge mærke til, hvordan du forbedrer dig og kan nå flere runder på den samme tid, efterhånden som du udvikler dig. Udvid evt. tiden fra 15 minutter og op til så lang tid, du synes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Winnie trodser corona og har åbnet sin drøm om spisestedet Biizar på Ndr. Boulevard i Varde

Annonce