Sanne slår dørene op til kendt 130 år gammelt hotel: - Jeg serverer stjerneskud, frokostbøffer og tarteletter med 500 gram hjemmelavet fyld
Snart bliver der igen serveret gode, traditionelle danske retter i det ikoniske Kjærs Hotel i Nørre Nebel. Sanne Røn gør i disse dag klar til at glæde lokale og turister med blandt andet wienerschnitzel, stjerneskud, frokostbøf og tarteletter. Men først bliver der dækket op med gløgg og æbleskiver, når der hver weekend i december er julemarked i det fine hotel på Bredgade.
Copy link address
Michael Svenningsen misv@jfm.dk
Annonce
- Der er allerede godt gang i salget af både is og pølser, selvom jeg først åbnede 11. september, fortæller Sanne Røn. Foto: Michael Svenningsen
- Jeg holder åbent alle dage fra klokken 11 til 20. Men jeg skal lige have en fornemmelse af, hvor mange der kommer de første måneder. Det skal jo også hænge sammen. Men fra påske er der i hvert fald åbent alle dage, forklarer Sanne. Foto: Michael Svenningsen
- Se lige, der hænger stadig gamle fotos på væggene fra krigens tid, da soldaterne stod ude foran hotellet, siger Sanne. Foto: Michael Svenningsen
To gange Sanne er gået sammen om at holde julestue i Kjærs Hotel. Der er alle weekenderne i december måned, hvor der vil blive serveret gløgg, æbleskiver og andet godt, er Sanne Røn og Sanne Fals enige om. Foto: Michael Svenningsen
Der er ved at blive gjort klar til julestue i de gamle hotellokaler. Foto: Michael Svenningsen
- Det er min drøm at holde julehygge for folk. Den drøm får jeg nu lov til at udleve sammen med Sanne, siger Sanne Fals. Foto: Michael Svenningsen