Annonce
Ugeavisen Vejen

Gymnasieelever blev mere end nærmest lykkelige

Vejen Gymnasiums årlige musical blev opført af mere end 100 elever. Pressefoto
Musicalen på Vejen Gymnasium og HF har i mange år været et af skoleårets absolutte højdepunkter, og i år er ingen undtagelse.

”Nærmest Lykkelig” er navnet på årets musical, men det dækker ikke følelsen hos deltagerne, da premieren onsdag aften var vel overstået. Mere end 100 elever på skolen fra alle årgange og fra både HF og STX har siden september arbejdet benhårdt på at få forestillingen op at stå. Eleverne bærer selv hele produktionen lige fra dans, teknik og koreografi til skuespil, scenografi og kostumer.

- Vi er stolte og glade over, hvad vi sammen har opnået. Vi synes faktisk selv, vi er ret seje. Alle har gjort en kæmpe indsats, og endelig kunne vi få lov at vise det, siger Kamma og Clara fra 3.e, som har delt instruktørrollen mellem sig.

- Vi synes, niveauet har været fantastisk højt, og det har været en fornøjelse at se de hele kulminere i aften.

Annonce

- Vi hjalp alle sammen hinanden, og vi har levet længe på vores fællesskab, lyder det fra Iben Bang Amundsen fra 3.a, som havde ansvaret for koret.

Forestillingens omdrejningspunkt er den klassiske historie om kærligheden, der opstår på tværs af sociale skel, men viser sig at være stærkere, end man lige skulle tro. Derudover kommer manuskriptet også ind omkring de moderne kønsroller, og de forvirringer, det kan medføre. Dansk Teaterforlag skriver selv om stykket:

Frank flytter til Århus, hvor han møder den unge jurastuderende Evelyn, der bor i huset ved siden af. Han har selv en drøm om at blive musiker, så det er modsætninger der mødes. Vi følger både deres kærlighed og ikke mindst livet i ejendommen på godt og ondt. Det hele bliver bundet sammen af en fortæller, der igennem forestillingen musikalsk komponerer handlingen. Musikken – ja, den er fra Århus.

Stykket var fyldt med en masse kendte sange. Pressefoto

Det er de kendte sange fra TV2, Lis sørensen, Thomas Helmig, Bamse og mange andre, der kæder stykket og fortællingen sammen, så der var rig mulighed for publikum for at synge med de århusianske nyklassikere.

- Det har været en fornøjelse at være bandleder og kunne hjælpe hinanden med at opstille og producere sangene, siger Jeppe og Aswin begge fra 2.b band.

- Vi er megastolte af vores band, og hvor langt vi er nået sammen i løbet af de to måneder, vi har knoklet for den her musical.

Nærmest lykkelig er i øvrigt lokalt produceret, da Majbritt Skovbjerg fra Vejen er forfatter sammen med Kirsten Clausager.

Årets musical hed Nærmest Lykkelig. Pressefoto
Annonce
Ugeavisen Vejen

Aldi har kig på tidligere møbelbutik: Beliggenheden er perfekt

Annonce
Ugeavisen Vejen

Dyrevenner vil have kommunen til at hoste op: - Det er rimeligt, at Vejen Kommune betaler foderet for os

Annonce
Ugeavisen Vejen

Boligåret 2021 blev en super årgang

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Corona satte skub i Mariannes salg på nettet: - Det har sikret fremgangen i min julehandel

Ugeavisen Vejen

Julehandel overraskede: - I fremtiden er det ikke nok kun at holde den fysiske dør åben

Ugeavisen Vejen

Nyt stort uddannelsescenter kan stå klar om to år: Men det kræver salg af handelsskolens domicil

Ugeavisen Vejen

Kendt ansigt er tilbage i køkkenet: Nu overtager Linda delikatessen fra Inger

Ugeavisen Vejen

Nytårsforsæt eller ej

Ugeavisen Vejen

Kur uden ord - badet i lyd

Ugeavisen Vejen

Vejen Frem: Fællesskabsfølelsen er udeblevet

Annonce