Annonce
Ugeavisen Vejen

Huset Vejen passer på sine brugere og frivillige

Jan Søndergaard fra Innos Tools hjalp til med opsætning af den automatiske dispenser. Foto: innos Tools
Selvom Huset nu er tilbage til de normale åbningstider, har Corona fortsat en stor indvirkning på hverdagen.
Annonce

Normalt har mange mennesker deres gang i Huset på Østergade 2 i Vejen. Caféen i stueetagen har på årsbasis ca. 10.000 besøgende, og Husets øvrige lokaler benyttes dagligt af medlemsforeninger og selvhjælpsgrupper fra hele kommunen. Derfor er det vigtigt at sikre at de generelle retningslinjer overholdes.

Tilbage i foråret var Huset lukket for al aktivitet. Ifølge Gerda Eskesen, der er daglig leder af Huset, var det hårdt for mange:

-Der var mange, der savnede Huset, og de tilbud som de normalt kan benytte sig af her, mens vi var nødt til at holde lukket.

Derfor at hun også glad for at hverdagen nu igen er ved at vende tilbage, selvom der er lavet mange tilpasninger på grund af corona retningslinjerne: Hver anden stol er blevet fjernet for at sikre god afstand, alle berøringsflader rengøres hyppigt, og der er fri adgang til hånddesinfektion flere steder i Huset. Nu er de gode tiltag blevet suppleret med en automatisk dispenser ved indgangen til caféen, så brugerne nu kan desinficere hænderne uden berøring.

Annonce

Donation fra lokal virksomhed

Innos Tools, en lokal forhandler af værktøj og kemi beliggende i Læborg, producerer hånddesinfektion og automatiske dispensere, og de har doneret både automatisk dispenser og 5 liter hånddesinfektion til Huset.

En irritation har også været at den håndsprit Huset tidligere benyttede havde en meget kraftig lugt. Derfor er Gerda meget positiv over at Innos Hånddesinfektion er lugtfri og at det ikke udtørrer hænderne.

Annonce

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejen

VBC satser på grøn profil

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Cirkus på besøg i Holsted

Ugeavisen Vejen

Seniordans begynder igen

Ugeavisen Vejen

Et nyt klubår er begyndt

Ugeavisen Vejen

Vi skal turde tale om døden

Annonce