Annonce
Ugeavisen Vejen

Ny slagtermester: - Det her er en drømmebutik

René Olsen er ny slagermester hos Superbrugsen i Brørup. Han starter i jobbet 7. juni og får dermed noget kortere til arbejde end hidtil, da han også bor i Brørup. Foto: Jacob Schultz
29-årige René Olesen er uddannet kok og slagter. Han har altid drømt om at blive slagtermester og nu sker det - og så endda i hans hjemby Brørup.

Brørup: Et drømmejob. Sådan beskriver 29-årige René Olesen sin nye stilling hos Superbrugsen i Brørup, hvor han i starten af juni tiltræder som slagermester. Han afløser dermed den mangeårige slagtermester Stephan Nielsen, der har fået nyt job som sælger ved et slagteri.

René Olesen er uddannet kok i Esbjeg og stod siden i lære som slagter hos Slagter Knag i Vejen. Han kommer til Brørup fra en stilling som mestersvend i Superbrugsen i Lunderskov og blev valgt ud af 15 ansøgere.

- For mig er det en drøm at komme retur til min egen by som slagermester, siger René Olsen, der er født og opvokset i Brørup, hvor han fortsat bor.

Annonce

- Vi kender hinanden i forvejen, for René er lokal. Det er vigtigt at finde den rigtige person til at stå i spidsen for slagerafdelingen. Han skal både passe til butikken og til byen, og så skal han selvføgelig være fagligt dygtig, og det er René, siger brugsuddeler René Hansen.

En drømmebutik

Slagerafdelingen i Brørup Superbrugsen består af fem medarbejdere. Her er man vant til at lave mange slagtervarer fra bunden af, og det vil fortsætte.

- Vi satser på de her varer og har altid været kendt for vores slagerafdeling. Den giver noget kundestrøm og er et fokusområde i en forretning som vores, forklarer brugsuddeleren.

Blandt andet kan man finde udskæringer fra lokalt kødkvæg af racen limousine i disken. Fremover vil René tlibyde kunderne endnu flere valgmuligheder, for der skal være noget for enhver smag og pengepung, som han formulerer det.

- Jeg har altid drømt om at blive slagtermester, og det her er en drømmebutik at blive en del af, hvor der er fokus på kvalitet og kundeservice. Det fortsætter vi med, lover René.

Han vil også have fokus på at tilbyde endnu flere forskellige måltidsløsninger og mad på farten.


Jeg har altid drømt om at blive slagtermester, og det her er en drømmebutik at blive en del af, hvor der er fokus på kvalitet og kundeservice. Det fortsætter vi med.

René Olsen, tiltrædende slagermester
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Indbrud i Rødding

Ugeavisen Vejen

Corona satte en midlertidig stopper for nye venskaber hos Børns Voksenvenner: Flere børn i Vejen Kommune savner en ekstra rollemodel

Ugeavisen Vejen

Rikkes positive tilgang til livet stammer fra opvæksten i Askov: Har sjældent oplevet så meget venlighed som i Dagli´Brugsen i Askov

Annonce