Annonce
Ugeavisen Vejen

Vejengenser bliver ny forretningsfører for GF Trekantområdet

Når den 42-årige vejengenser ikke står i spidsen for den lokale GF-klub, er han fodboldtræner i Brørup Gymnastikforening og næstformand i Brørup Hallernes bestyrelse. Foto: Alex Tran
Jesper Momsen Bertelsen fra Vejen-området skifter jobbet som daglig leder i GF Sønderjylland ud med en ny stilling som forretningsfører i GF Trekantområdet.
Annonce

Vejen: Starten på det nye år blev også starten på et nyt job for den forsikringsuddannede Jesper Momsen Bertelsen, der den 1. januar begyndte som forretningsfører for GF Forsikring i Trekantområdet. Han behøver dog ikke fra bunden, idet han i de seneste syv år har slået sine folder i GF Sønderjylland i Haderslev – senest som daglig leder.


Jeg er rigtig glad for at arbejde i GF, fordi vi i de lokale klubber har meget indflydelse og medbestemmelse.

Jesper Momsen Bertelsen


I sit nye job vil Jesper Momsen Bertelsen bruge sin erfaring til at styrke GF Trekantområdets lokale fundament og sammen med klubbens medarbejdere sætte fokus på de muligheder og fordele, der er ved at vælge et lokalt forsikringsselskab.

Annonce

Indflydelse og medbestemmelse

- Jeg er rigtig glad for at arbejde i GF, fordi vi i de lokale klubber har meget indflydelse og medbestemmelse - og dermed får mulighed for at finde gode løsninger til de lokale medlemmer. Og så er alt lige fra organisationen og de lokale klubber til medarbejderne og bestyrelserne gennemsyret af et helt særligt overskud – både til hinanden og til medlemmerne, siger Jesper Momsen Bertelsen og fortsætter:

- Derfor glæder jeg mig meget til at bidrage til den positive udvikling og udnytte de vækstmuligheder, der er i hele Trekantområdet, hvor jeg også selv er født, opvokset og bosat.

Sammen med sin kone, Britt Momsen Bertelsen, og parrets fire børn har han netop købt en byggegrund i Askov, hvor de i løbet af det kommende år vil bygge deres drømmehus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce