Annonce
Viborg Nyt

Øget omsætning hos Cow Concept: Har tænkt i nye baner

Lisette Jepsen fra Cow Concept har mærket øget salg under den seneste corona-nedlukning, men savner stadig kunder i butikken. Arkivfoto
Cow Concept savner kunderne i den fysiske butik, selv om virksomheden primært driver nethandel - men corona er ikke gået ud over økonomien.

Viborg: Når man ikke længere kan rejse til Spanien og Italien for at finde lækre, nye produkter til sin virksomhed, må man jo finde på noget andet. Derfor er der kommet en del nye varer på hylden hos Cow Concept i Viborg.

Og selvom corona har betydet, at den fysiske butik i Den Hvide Fabrik på Ærøvej ikke må holde åbent, kan Cow Concept alligevel melde om øget omsætning.

- Vi har været nødt til at tænke i nye baner, og det har vi haft held med. Så vi er lykkedes med at vækste, selvom vi også har mistet salg på nogle områder, fortæller indehaver Lisette Jepsen.

Cow Concept var blandt de allerførste til at lave live-sendinger til sine kunder. Det begyndte i den første weekend i oktober måned, hvor der skulle have været afholdt et stort oktobermarked - som måtte aflyses. Live-sendingen blev en succes, og siden har Cow Concept gentaget succesen med et par ugers mellemrum.

- Men det kræver meget arbejde, og vi skal jo også holde vores webshops kørende ved siden af, fortæller Lisette Jepsen.

Annonce

Loyale kunder

Hendes butik er meget aktiv på de sociale medier. Og hun er meget opmærksom på, hvilke signaler hun sender.

- Vi vil meget hellere inspirere vores kunder end sige, at det er synd for os. Hvis man siger til kunderne, at de skal huske at støtte os, kan der nemt opstå en vis træthed, siger hun.

Cow Concept har meget loyale kunder, som kommer igen og igen. Når der ellers er åbent i den fysiske butik, kommer op mod to tredjedele af kunderne fra nabobyerne - og når de først har handlet i butikken én gang, benytter de ofte webshoppen de næste mange gange, fortæller Lisette Jepsen.

- Vi gør rigtig meget for at være tilgængelige for kunderne. Vi besvarer henvendelser nærmest døgnet rundt. Vi vil gerne gå den ekstra mil for kunderne, siger hun.


Vi vil meget hellere inspirere vores kunder end sige, at det er synd for os. Hvis man siger til kunderne, at de skal huske at støtte os, kan der nemt opstå en vis træthed.

Lisette Jepsen, indehaver Cow Concept
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Årets hidtil bedste fredag

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Golfklubber holder åbent hus

Viborg Nyt

Tag TRX’en med i tasken

Viborg Nyt

'Vi er Viborg' skal have ny formand

Viborg Nyt

Smil det smitter ikke

Viborg Nyt

Ny mand i spidsen for lokal bank

Viborg Nyt

Naturture med Jann Ribergaard

Annonce