Annonce
Viborg Nyt

Cafe Morville overtager Café Sarah: Ser stort potentiale i beliggenheden

Cafe Morville overtager driften af Cafe Sarah. Foto: Morten Pedersen
I det nye år vil Café Morville have to serveringssteder i Viborg, når Café Sarah overdrages og bliver til "Les Jeunes".
Annonce

Viborg: Firkløveret bag Café Morville - søskendeparret Mie og Olav Bekhøi samt den daglige direktion Sarah Birck Bøgild og Martin Bekhøi - har længe været på udkig efter endnu et sted at drive forretning fra.

Og det har de fundet nu.

Café Sarah, som åbnede for et lille års tid siden i Jernbanegade, bliver til Les Jeunes – ”unge mennesker” på fransk - som vil blive drevet af Morvilles ledelse. Selve overdragelsen sker i januar, mens den nye café åbner halvanden måneds tid senere.

- Der vil blive serveret kaffe og mad, men hvordan konceptet præcist skal udfolde sig, vil vi gerne vente med at løfte sløret for. Vi forventer at være klar til at åbne i slutningen af februar, siger Martin Bekhøi.

I foråret forsøgte Café Morville at åbne en kaffebar med eget bagværk i den tidligere tøjbutik Saint, men det var ikke muligt at overtage lokalerne. I stedet glæder ledelsen sig nu over det nye sted.

- Café Morville har i mange år haft en drøm om at åbne endnu et sted, og vi har snakket rigtig meget og rigtig længe. Men på et tidspunkt bliver man træt af at høre på sine uforløste ambitioner. Og hvis det skulle have chancen, så skulle det være nu. Vi har indtil videre ikke set større perspektiver i noget lokale eller område i byen, end det lokale Café Sarah holder til i, siger Martin Bekhøi.

Annonce

Familielivet vandt

Hos Café Sarah er det med blandede følelser, at café-lokalerne gives videre.

Det var indehaver Sarah Willumsen selv, der kontaktede Café Morville i forhold til at overtage, da hun vidste, at folkene bag Morville var interesseret. Sarah Willumsen har været rigtig glad for at have caféen, men det åd også meget tid at være selvstændig.

- Så da min kæreste og jeg satte os ned og lavede en plus- og minusliste i forhold til at fortsætte caféen, så var der simpelthen for tungtvejende minusser. Vi har børn på fem og ni år og føler ikke, at vi har tid nok sammen med dem, siger Sarah Willumsen, der ellers har fået forretningen fint op at køre.

- Vi har været her under et år, og der er allerede gode tal på bundlinjen. Og jeg er slet ikke færdig med at være iværksætter, men det må blive på et andet tidspunkt, siger Sarah Willumsen.

Hun skal nu finde ud af, hvad arbejdslivet fremover skal byde på.

- Lige nu er min plan at lave simremad og bage til mine børn. Jeg havde ikke tid til at holde sommerferie i år, så når jeg lige har pustet lidt ud, skal jeg finde ud af, hvad jeg så skal lave.

Annonce

Gode udviklingsmuligheder

Martin Bekhøi og Sarah Birck Bøgild glæder sig også over at overtage en café, som har et stort potentiale.

- Der er ingen tvivl om, at vi ser et enormt potentiale på lige præcis den her lokation. Mens midtbyen på nogen områder gisper efter vejret i øjeblikket, så er der konstant trafik i Jernbanegade, når pendlere og studerende skal fra banegården og ind til byen. Og så er vi naturligvis meget opmærksomme på, at Midtbyens Gymnasium åbner om få måneder nærmest lige ved siden af, siger Sarah Birck Bøgild og fortsætter:

- Vi er meget ydmyge omkring den her opgave. Men vi ser store muligheder for at udvikle et rigtig fedt sted. Vi er dog helt med på, at der ikke er noget i den her branche, der kommer af sig selv. Men vi tror på, at vi både har modet og drivkraften til at knokle os i mål.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

Er du kæreste med din kæreste?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Ny kunderådgiver

Viborg Nyt

New Jungle Trio kommer til Houlkær

Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce