Annonce
Viborg Nyt

Ejer afviser konkurs: Kafé Kjelds kører videre uden problemer

Kafé Kjelds kører videre som fortsat, selvom virksomheden står til at være under tvangsopløsning på Erhvervsstyrelsens hjemmeside. Arkivfoto: Morten Pedersen
Hos Erhvervsstyrelsen står virksomheden bag Kafé Kjelds til at være under tvangsopløsning, men ejer Henrik Bo Poulsen afviser, at restauranten er ved at lukke. Statussen skyldes administrativt bøvl, lyder meldingen.
Annonce

Viborg: Kafé Kjelds på Nytorv åbner også igen torsdag, fredag og lørdag for takeaway som vanligt, selvom virksomheden bag på Erhvervsstyrelsens hjemmeside virk.dk står til at være under tvangsopløsning.

Det betyder normalt, at en virksomhed er gået konkurs, men det er ikke tilfældet med Kafé Kjelds, lyder det fra indehaver Henrik Bo Poulsen.

- Det skyldes simpelthen, at årsregnskabet er leveret for sent, fortæller indehaveren onsdag.

Han har efterfølgende frabedt sig at blive citeret for, hvad der lå til grund for det forsinkede regnskab, men fortæller, at der nu skulle være styr på sagerne.

Selvom restauranten ifølge regnskaberne har været en underskudsforretning, er der ingen problemer med at fortsætte driften, konstaterer Henrik Bo Poulsen, der har ejet Kafé Kjelds siden december 2018.

- Det bliver et tungt administrativt arbejde at lave årsregnskabet igen, og jeg får en bøde på et par tusinde kroner, men så er det også det, siger Henrik Bo Poulsen.


Det skyldes simpelthen, at årsregnskabet er leveret for sent.

Henrik Bo Poulsen, indehaver af Kafé Kjelds


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Når en drøm bliver til virkelighed

Viborg Nyt

Ny ung filialdirektør hos Nordea

Viborg Nyt

Kan kunsten redde verden?

Viborg Nyt

Se din partner med nye briller

Viborg Nyt

Hvorfor skrive en "ikke-historie"?

Annonce