Annonce
Viborg Nyt

Erhvervscenter køber teleselskab: Det er en drøm, som er gået i opfyldelse

Mobil Center Midt med Marcello Cilea og Allan Sørensen i spiden har købt teleselskabet ATZtel, hvilket giver virksomheden helt andre muligheder Foto: Morten Pedersen
Mobil Center Midt har købt teleselskabet Atztel, og dermed kan Viborg-virksomheden tilbyde sine kunder en større palette af teleløsninger.

Viborg: Siden Marcello Cilea og Allan Sørensen i 2010 overtog deres daværende arbejdsplads på Fabrikvej og omdøbte erhvervscentret til Mobil Center Midt, har de drømt om en dag at kunne eje deres eget teleselskab.

Den 1. november i år gik drømmen i opfyldelse.

Her købte de nemlig teleselskabet Atztel, og det kommer nu de lokale erhvervskunder til gavn.

- Det har altid været en drøm for os at kunne stå for det hele selv. Det er takket være den flotte opbakning fra det lokale erhvervsliv, at dette kan lade sig gøre, og vi er simpelthen så glade, siger Marcello Cilea om købet.

Med købet er Mobil Center Midt nu det eneste erhvervscenter i Viborg og omegn, der tilbyder telefoni på de tre netværk hos TDC, Telenor og Telia, og samtidig betyder købet, at det lokale firma fremover selv står for alt vedrørende kundernes mobil, fastnet, internet, ip-telefoni og softphone (program til telefonopkald via internettet, red.).

Desuden har Mobil Center Midt indledt et samarbejde med svenske Telavox, der tilbyder et system, hvorved virksomheder via smartphone og computer kan styre og sikre sig fuldt overblik over deres virksomheds opkald og samtaler.

- Vi har tidligere tilbudt dele af Telavox-systemet, men nu tilbyder vi hele pakken til alle kunder. Det er et værdifuldt redskab i dagligdagen, hvor virksomheden let og præcist kan bevare et overblik og spare tid på for eksempel omstilling og mødebookinger, siger Marcello Cilea, der glæder sig over at kunne samarbejde med en så innovativ virksomhed som Telavox, der har fået otte Gazellepriser i streg og løbende udvikler på app-systemet.

Selv har Viborg-virksomheden også fået en gazelle i 2017.

Hertil kommer, at det fremover er Mobil Center Midt selv, der står for både kundeservice og fakturering af erhvervskunderne - en opgave, der tidligere har ligget hos Atztel.

Virksomheder tilbydes smarte teleløsninger, som giver overblik og skaber mere effektive arbejdsgange. Foto: Morten Pedersen
Annonce

Nærhed er vigtig

Siden opstarten har Mobil Center Midt værnet om kerneværdien nærhed. Marcello Cilea fortæller, at købet af Atztel gør, at dette princip nu kan dyrkes i endnu højere grad.

- Når vi selv sidder med det hele her i Viborg, så er der ikke langt fra tanke til handling. Kunderne kan ringe direkte til os, og mange ting vil vi kunne ordne med det samme, fordi vi selv sidder med det hele nu. Det giver en bedre og hurtigere service, siger Marcello Cilea.

Selvom Mobil Center Midt med købet af teleselskabet nu reelt kan dække kunder i hele Danmark samt Norge og Sverige, er der ikke ambitioner om at udvide kundekredsen til disse områder geografisk.

- Fordi nærhed er vigtig for os, har vi valgt fortsat kun at satse på de lokale kunder. Frem til 2017 har vi oprettet flere end 200 kunder hos os, og dem vil vi fortsat fokusere på og værne om, siger Marcello Cilea.

En af måderne, hvorpå Mobil Center Midt sætter handling bag ordene, er ved at tilbyde løsninger uden binding. Kunder kan derfor afprøve virksomhedens tilbud, og er de utilfredse, kan de klage direkte ved ejernes skrivebord og få et hurtigt svar og dialog, eller finde en anden udbyder.

- Da vi købte Atztel, valgte vi samtidig at opsige alle kunders bindinger. De valgte heldigvis alle at blive hos os, men vi vil dermed gerne signalere, at hvis man er kunde hos os, så er man det, fordi vi tilbyder en løsning, som er funktionel, faglig i top og brugbar, og ikke fordi man er bundet til at være hos os på grund af en kontrakt, siger Marcello Cilea.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Havetendenser hos danskerne

Annonce