Annonce
Viborg Nyt

Firma udsprang fra Viborg: Konsulenter lærer erhvervslivet at tænke og handle anderledes

Jeppe Søgaard og Kasper Bering på hver siden side af deres mentor, Bob Proctor. Privatfoto
Bering & Søgaard har rødder i Viborg, og allerede nu har flere lokale virksomheder draget nytte af "den positive tænkning", som ejerne formidler til erhvervsliv og private.

Viborg: Handling trumfer snak, hvis man vil gå i sit forbilledes fodspor. Det kan det jyske makkerpar Kasper Bering, født Viborg, og Jeppe Søgaard, født Aalborg, tale med om.

Siden 2016 har de med opstart i Viborg drevet konsulentvirksomheden Bering & Søgaard, hvor de lærer virksomheders ansatte og ejere at tænke positivt - og handle derefter, og rådgivningen bygger på personlige erfaringer. Hovedkontoret ligger i dag i Aarhus, men firmaet arbejder også i Viborg, hvor en række lokale virksomheder allerede har draget nytte af de to konsulenters coachingforløb.

- Mange udnytter slet ikke deres potentiale. Kort sagt får vi det, som vi tænker. Hvis vi tænker positivt og tror på os selv, så tiltrækker vi det positive og signalere til omverden, at vi kan. Tanker alene gør det ikke. Der skal handling på. Gør du, som du altid har gjort, får du samme resultat, siger Jeppe Søgaard.

Han peger på, at mange virksomheder - nye som erfarne - i dag har fokus på en pæn hjemmeside, gode visitkort, uddannelse og hårdt slid. Men hvis man ikke samtidig tror på sig selv og sit produkt, så kan alt det være lige meget. Ofte går vi rundt med nogle gamle overbevisninger - måske ubevidste - som styrer os. Samtidig kan vi se andre opnå succes uden måske at have en særlig uddannelse eller arbejde ret hårdt.

- Forklaringen på den slags mennesker, der ser ud til at lykkes med alt, de rører ved, er, at deres indstilling er positiv og fuld af tro på, at de vil lykkes. Når man først begynder at opleve virkningen af at ændre sit tankemønster, bliver det forstærkende. Det er "loven om tiltrækning". Det, du sender ud, er det, du modtager, siger Jeppe Søgaard og tilføjer:

- Vi vil vise iværksættere hvordan de, ved at ændre deres mindset og tankemønstre - altså det, der holder dem tilbage, hvor de er nu - kan skabe en seks-cifret månedlig indkomst.

Annonce

Oplever det selv

"Loven om tiltrækning" blev for alvor kendt for år tilbage, hvor filmen The Secret kom ud.

Bag metoden står Bob Proctor, og han er en guru inden for personlig udvikling. Efter at have krydset Atlanten for at møde ham, blev Bering og Søgaard så inspirerede, at de tog en uddannelse, som tager udgangspunkt i Bob Proctors forståelse af, hvordan vi mennesker opnår det liv, vi drømmer om. Uddannelsen blev det faglige grundlag for at starte deres virksomhed.

- Hvis der er noget, du gerne vil have i dit liv, så skriv dine negative tanker om det ned. Skriv herefter de stik modsatte tanker. Nu gentager du de nye positive tanker højt for dig selv hver dag i lang tid. Så realiseres de. Måske tager det seks måneder. Måske skal du have andre øjne, som for eksempel vores på - det er individuelt, siger Jeppe Søgaard.

Siden firma-opstarten i 2016 har Bering & Søgaard været i Toronto flere gange for at høre Bob Proctor tale, som led i en målrettet indsats mod at dygtiggøre sig, så de kunne blive endnu skarpere på at hjælpe andre. Med en omsætning på 350.000 kroner i 2016 og en foreløbig omsætning i år på over 2 millioner kroner, taler tallene deres eget tydelige sprog. Efter deres seneste Canada-tur, er der imidlertid blevet endnu højere til loftet. Bering & Søgaard vandt nemlig en intern konkurrence blandt andre konsulenter, og præmien var den bedst tænkelige: Eksklusiv, personlig sparring med Bob Proctor, to gange om måneden i resten af 2019.

- Det er helt unikt, for han giver normalt ikke private sessioner. Men det viser, hvad der kan ske, når man visualiserer det. Vi vil gerne dele denne viden med flere, og hvis nogle vil vide mere om, hvad det er, vi tilbyder, så kontakt os. Vi tilbyder også foredrag og rådgivning af private, der ønsker udvikling, siger Jeppe Søgaard.

I 2020 kan man desuden opleve makkerparret i Viborg, hvor de holder en workshop om loven om tiltrækning den 2. maj.

Annonce
Annonce
Viborg Nyt

214 skattejægere i Teglmarken

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Når en drøm bliver til virkelighed

Viborg Nyt

Ny ung filialdirektør hos Nordea

Annonce