Annonce
Viborg Nyt

Guldsmed låser døren - men man kan stadig komme ind i butikken

Kjeld Norup bag den låste dør - men han er stadig klar til at lukke kunder ind. Foto: Morten Dueholm
Hos Guldsmed Norup i Viborgs gågade gør man også brug af selvvalgte initiativer for at skærme mod udbredelsen af corona-virus.
Annonce

Viborg: Løsninger for gågadens butik kan være mange og forskellige, når de skal forholde sig til situationen med corona.

Tidligere meldte Buhl Fashion ud, at den fysiske butik blev lukket, men at indehaver Louise Skyum vil være til stede i butikken og passe muligheden for at sende tøj ud af huset.

På samme måde vil man møde en låst dør hos Guldsmed Norup - men butikken er ikke hermetisk lukket.

- Vi holdt et møde i butikken onsdag morgen, og vi blev enige om, at vi låser døren. Men samtidig står der et skilt i vinduet med et telefonnummer, så man kan ringe til os, og vi kan komme og lukke kunden ind, fortæller Kjeld Norup og fortsætter:

- På den måde kan vi styre, hvor mange der er i butikken ad gangen. Vi er også en type butik, hvor folk går rundt for at se og måske mærke på varerne. På denne måde kan vi være der til hele tiden, så vi også kan håndtere sikkerhedsregler og guide kunderne, siger Kjeld Norup.

Samtidig opgraderer guldsmeden sine aktiviteterne på nettet.

- Vi har to ansatte på webshoppen og nettet hele tiden, så vi kan servicere endnu bedre derfra. Det handler om at gøre, hvad vi kan i disse tider.

Guldsmed Norups låste/åbne-dør vil gælde i gågadens åbningstid – men tiderne er kun vejledende, da der er folk i butikken cirka fra klokken 9 til 18, og der kan man formentlig blive lukket ind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg Nyt

Camping i skovens dybe stille ro

Viborg Nyt

Butikschef vender tilbage til Wagner

Viborg Nyt

Sex uden samtykke?

Viborg Nyt

Sund livsstil og stærke knogler

Viborg Nyt

Er det kedeligt at gå på museum?

Viborg Nyt

Baggårdsfortællere vågner af dvalen

Annonce